Gazete Vatan Logo

iPhone 6S çılgınlığı

iPhone 6S çılgınlığı

iPhone 6S, 12 ülkede satışa çıktı. Avustralyalı genç bir kadın yeni model için uzun kuyrukta beklemek yerine bir robot görevlendirdi.

Apple, geçtiğimiz günlerde tanıtımını gerçekleştirdiği iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ları Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Yeni Zelanda, Porto Riko, Singapur, Birleşik Krallık ve ABD’de satışa çıkardı. iPhone’un yeni modelleri için 10 binlerce insan satış noktalarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Birçok kişi de yeni cihazları ilk alanlardan olmak için geceden kamp kurdu. Gece kuyrukta beklemeyen Avustralyalı genç bir kadın yeni model iPhone sahibi olmak için çok ilginç bir yöntem buldu. Sidney’de yaşayan Lucy Kelly, Applestore’un önündeki uzun kuyrukta beklemek yerine ev yapımı bir robot görevlendirdi. Lucy Kelly’nin robotu, “ginger” olarak da bilinen bir Segway aracın üzerine konan iPad’den oluşuyor. Kelly robotu sayesinde hem işine gücüne devam ederken, hem de ön sıradaki yerini kaybetmedi. Evden uzaktan kumandayla kontrol edilen robot, Lucy Kelly için iPhone 6S satın aldı. Bir çanta içinde cep telefonunu teslim alan robot, Lucy Kelly’nin arkadaşlarının yardımıyla cep telefonunu sahibine ulaştırdı.
ABD fiyatı 649 $’dan başlıyor

Haberin Devamı

TÜRKİYE’DE satış tarihi ve fiyatı netlik kazanmayan yeni modelin ABD satış fiyatları şöyle: iPhone 6S 16 GB: 649 dolar, iPhone 6S 64 GB: 749 dolar, iPhone 6S 128 GB: 849 dolar. iPhone 6S Plus 16 GB: 749 dolar, iPhone 6S Plus 128 GB: 949 dolar