Gazete Vatan Logo

iPhone 6c renk seçenekleri heyecan uyandırıyor!

Uygun fiyatlı ve plastik kasalı bir iPhone olarak düşünülen iPhone 6c, beklenilenin aksine metal gövdeyle gelebilir. iPhone 6c renk seçenekleri ve daha fazlasına ilişkin detaylar haberimizde.

iPhone 6c renk seçenekleri heyecan uyandırıyor!

Apple ilk olarak 2013 yılında iPhone 5s ile birlikte iPhone 5c modelini duyurmuştu. Zengin renk seçenekleri sunan model plastik gövdesi ile nispeten daha uygun fiyatlı olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi Apple tarafından iPhone 6c modeli bekleniyor. Yine zengin renk seçenekleri sunması beklenen iPhone 6c, fiyat avantajıyla ön plana çıkacak.

iPhone 6c renk seçenekleri en az iPhone 5c kadar çeşit sunacaktır. Model henüz resmiyet kazanmadı ancak Ferry Passchier isimli bir tasarımcı ortaya çıkan söylentilere göre iPhone 6c modelini ortaya koydu.

iPhone 6 ailesine göre daha ufak ekranlı olan iPhone 6c modeli, farklı renkleri ile karşımıza çıktı. Üç boyutlu olarak hazırlanan görsellerde siyah, gri, altın sarısı, pembe, mavi ve rose-altın gibi renk seçenekleri dikkat çekiyor.

iPhone 6c renk seçenekleri gibi bir konudan son şimdi modelin beklenildiği tarihe gelelim. İddiaların büyük bir kısmı Apple’ın 2016’nın ilk yarısında yani Haziran ayına kadar bu modeli duyuracağı yönünde. İkinci nesil Apple Watch ve iPad Air 3 modeliyle birlikte iPhone 6c modelini de görebiliriz.

Haberin Devamı