Gazete Vatan Logo

iPad Pro ve Mac tanıtım tarihini açıklandı

Apple, yeni nesil iPad ve Mac bilgisayarlarının tanıtımı için lansman davetlerini dağıtmaya başladı. Firmanın 30 Ekim’de gerçekleştireceği etkinlikte iPad’lerin yanında kablosuz şarj adaptörü AirPower’ı da tanıtması bekleniyor.

iPad Pro ve Mac tanıtım tarihini açıklandı

Apple’ın 12 Eylül’deki etkinlikte tanıtması beklenen iPad’leri için tanıtım tarihi kesinleşti. Tüm özellikleri sızdırılan cihazlarda ana ekran tuşu olmayacağı, iPhone X serisindeki gibi tam ekranlı olacağı ve Face ID’ye sahip olacağı belirtiliyordu. Apple bugün itibariyle bu ay sonunda New York Brooklyn’de gerçekleştireceği lansmanın davetiyelerini dağıtmaya başladı.

Şirketin geçen ay yaptığı etkinlikte yeni iPhone modellerini duyurmasının üzerinden kısa bir süre geçmişken şimdi de yeni nesil iPad'lerinin lansmanını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. iPad'lerin yanında AirPower'ı (2018 iPhone'lar için kablosuz şarj adaptörü) tanıtması beklenen Apple'ın, kesin olmamakla birlikte, yeni nesil MacBook'ları da tanıtması muhtemel.

Apple Ekim Lansmanı'nı, 30 Ekim Salı saat 17.00'de (TSİ) New York, Brooklyn Howard Gilman Opera House'da gerçekleştirecek. Lansman Apple'ın internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanacak ve üzere canlı olarak izlenebilecek.