Gazete Vatan Logo

iOS 9.3 beta 1 güncellemesi yayınlandı

Apple, iOS 9.3 güncellemesini geliştiricilerle buluşturdu. Bir sonraki iOS güncellemesinde önemli yenilikler yer alıyor.

iOS 9.3 beta 1 güncellemesi yayınlandı

Apple önümüzdeki günlerde yayınlayacağı iOS 9.3 güncellemesinde yer vereceği yeniliklerin provasını başlattı. Şirket geliştiriciler için iOS 9.3 beta 1 güncellemesini yayınladı. iOS 9.3 beta 1 güncellemesi iPhone ve iPad’lere önemli yenilikler katıyor.

En dikkat çeken yeniliklerden biri güncellemeyle birlikte birden fazla iPhone’nun Apple Watch ile eşleştirilmesi oldu. Tabii bu eşleştirme için Apple Watch akıllı saatinizi watchOS 2.2 sürümüne yükseltmeniz gerekiyor. Apple söz konusu güncellemeyi de dağıtıma sundu.

Göz dolduran Huawei Mate 8 kutusundan çıktı

Bir diğer önemli yenilik Apple’ın göz sağlığını korumaya yönelik attığı bir adım. Şirketin iOS 9.3 beta 1 güncellemesine dahil ettiği “Night Shift Modu (Gece değişim Modu)” özelliği sayesinde cihazınız bulunduğu konum ve saate uygun olarak renk modunu değiştirilebiliyor. Renk modunun değiştirilmesiyle gözlere daha az mavi ışık gönderiliyor.

Not uygulamasına Touch ID destekli koruma, Siri için yeni diller, iPad için çoklu kullanıcı desteği, geliştirilen haber uygulaması ve daha irili ufaklı pek çok gelişme iOS 9.3 beta 1 güncellemesinde yer alıyor.

Haberin Devamı
100 km hıza sadece 3 saniye yeterli


KAYNAK : Teknolojioku.com - iOS 9.3 beta 1 güncellemesi yayınlandı

Lenovo 2016’daki tüm Moto telefonlarda parmak izi tarayıcısına yer verecek