Gazete Vatan Logo
Magazin İntihara kalkıştı!

İntihara kalkıştı!

Can Tanrıyar eğlenmek için gittiği mekanda canına kıymak istedi

Petek Dinçöz'le yaşadığı sıkıntılarla gündemden düşmeyen Can Tanrıyar, dün akşam saatlerinde canına kıymak istedi.

Geçtiğimiz gece eğlenmek için Etiler Şamdan’a gelen ünlü yapımcı Can Tanrıyar, akıllara durgunluk veren bir olaya imza attı. Tanrıyar, gecenin ilerleyen saatlerinde, Şamdan’da eğlencenin ortasındayken bilinmeyen bir sebepten ötürü elindeki içki kadehini kırarak intihar girişiminde bulundu. Vücuduna ciddi yaralar vermek üzereyken mekandaki güvenlik görüvlileri tarafından son anda engellenen Tanrıyar, öfke nöbetini ucuz atlatırken Şamdan’ın güvenlik görevlileri tarafından hızla mekandan dışarı çıkarıldı.

YÜZÜNDEN VE ELLERİNDEN KANLAR AKTI

Yüzünden ve ellerinden akan kanlarla soluğu Etiler’deki asayiş büro amirliğinde alan ünlü yapımcı, burada basın mensupları tarafından görüntülenince olanlar oldu. Gazetecilerin yanına gelerek ”Petek’le ayrılığımı hazmedemeyen bir hayranı bana saldırdı ve her tarafımı tırmaladı” diyerek dert yandı. Çelişkili ifadelerini ”Onun hayranı olan bir bayan olduğunu düşünüyorum. Bana saldırdı ama ben kimseden şikayetçi olmayacağım” sözleriyle sürdüren Tanrıyar’ın vücudunun çeşitli yerlerindeki ciddi kesikler ise dikkatlerden kaçmadı. Kırdığı bardağı boğazına dayadığı anda mekan personeli tarafından engellenen Tanrıyar’ın bu anlardaki boğuşma nedeniyle çenesinin altının çizildiği ve üzerindeki sweat-shirtünde olayın izlerini taşıdığı gözlemlendi.

'BOŞVERİN KARAKOLU SİZİ ÇORBACIYA GÖTÜREYİM'

Polise verdiği resmi olmayan ifadede biri bana saldırdı ama şikayetçi değilim dediği öğrenilen Can Tanrıyar’ın görevli memurların ”o zaman buyrun sizi bir karakola götürelim ve şikayetinizi-ifadenizi orada alalım” teklifine ise boşverin karakolu ben sizi çorbacıya götüreyim teklifi ile karşılık verdiği ancak görevli memurların kendisini kibarca redderek asayiş büronun dışına davet ettiği öğrenildi. Bir hayli alkollü olduğu gözlemlenen Tanrıyar, daha sonra aracına binerek Etiler’den hızla ayrıldı.


Ünlü yapımcının çocuğu Anılcan, daha geçen hafta babasının psikolojisinin bozulduğuna dair bir yazı kaleme almıştı.

İşte o yazıdan dikkat çeken satırlar;

“Kaç kez yazdım, söyledim… Petek abla ne olursun dur, sus artık… Yeter artık… Şimdi de çıkıp demişsin gibi, Can’layken bitkisel hayattaydım diye… Şaka mı yapıyorsun… Babam, seni bitkisel hayattan değil, komadan çıkarmış bir insan… Bunu ben değil, tüm Türkiye biliyor. Neden hala babamı tahrik etmeye çalışıyorsun? “Babamı öldürsen ya da hapse attırsan mutlu mu olacaksın Petek abla… O zaman sen nasıl çıkacaksın insan içine?.. Bir gaza geldin, ayrılmadan önce hayatınızı zindana çevirdin, ayrıldıktan sonra ise tam bir cehenneme çevirdin tüm yaşamınızı… Bir açsan gözlerini, her şeye rağmen hayat yaşamaya değer be Petek abla… Çok yazık ediyor ve çok zaman kaybediyorsun. Ve senin gözlerini kimse açamaz, kimseyi dinleyecek durumda değilsin… Senin gözlerini sadece Allah açabilir. Dualarım böyle… Ve yine söylüyorum… İnan, insanlar sıkıldı. Bazı şeyler için artık çok geç kaldın… Sil kafandan her şeyi ama laf olarak değil, gerçekten icraat olarak sil ve hayatını yaşa… Babamdan da çek ellerini ki, o 2.5 aydır mutlu, bundan sonra da senin adın geçmeden mutluluğun yanına bir de huzur kelimesini koyabilsin babam…”

Haberin Devamı