Gazete Vatan Logo

İnternet dizileri daha heyecan verici

Gözde Çığacı, genç yaşına birçok başarılı proje sığdırmış. Güzelliğiyle dikkat çeken Çıgacı, güzelliğin dışsal değil tamamen içsel bir durum olduğunu söylüyor.

İnternet dizileri daha heyecan verici

Oyuncu olmaya nasıl karar verdiniz?

Küçükken annemle İzmir’deki çocuk oyunlarına giderdik zamanla oynayanların yerinde olmak istediğime karar verdim.

Oyunculukta emin adımlarla ilerliyorsunuz. Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl, Unutursam Fısılda gibi başarılı yapımlarda rol aldınız? Bu durumu nasıl açıklıyorsunuz güzellik, şans, yetenek, doğru zamanda doğru yerde olma v.s

Tabii ki şans yetenek ve doğru zamanda doğru yerde olmak yani hepsi... Bir de çalışmak; istediğimiz şey için mücadele edip kararlı olmak sanırım.

Güzelliğiniz özellikle gözleriniz çok övülüyor, siz kendinizi nasıl buluyorsunuz?

Aslında ne hissettiğimle ilgileniyorum. Yani bir sabah iyi uyanınca o gün güzel hissediyorum ya da bir sürü işi hallettiğim bir günün sonunda kendimi güzel hissediyorum. Benim için güzellik biraz içsel bir durum aslında... Kıyafet ya da saç makyaj gibi şeylerde bile kendimi içinde rahat hissettiğim her şeyle güzelim bence.

Ateşböceği’nden sonra yine bir mahalle komedisi olan Dudullu Postası için kamera karşısına geçtiniz. Birçok önemli ismi bir araya getirecek projeden gelen bu teklifi kabul etmenizde ne rol oynadı?

Haberin Devamı

Tabii ki pek çok etken var. Yönetmenimiz, senaryo, cast hepsi birleşti aslında bu projede benim için.

Dizinin internette yayınlanacak olması sizi heyecanlandırıyor mu? Bu sizin için nasıl bir deneyim?

Henüz sete yeni çıktığımız için bu proje üzerinden değil de internet dizilerine genel bakışımdan bahsedebilirim; sürelerin kısa olması, bazı sansürlerden uzak oluşunun bizlere sağlayacağı özgürlük alanları, deneysel hikayelerin uygulanabilirliği internet projelerine daha çok heyecan duymamızı sağlıyor.

Dizi, sinema filmi, tiyatro hepsini de başarıyla götürüyorsunuz. Peki içlerinde size en çok keyif veren hangisi ve neden?

Keyif alacağımı düşündüğüm projelerde yer almaya çalıştığım için hepsi diyebilirim ama tabii ki oyunculuk süreci olarak en faydalısı sinema/tiyatro diyebilirim. Hazırlık süreci ve karakterin çizgisinin belli olması, başının sonunun belli olması bize karakter yaratım aşamasında fayda sağlıyor.

Haberin Devamı

Çocukken müzikle ilgilenmişsiniz, şu an müzikle aranız nasıl?

Eş, dost,arkadaş arasında bir şeyler yapıyorum. Sanırım tek profesyonel çalışmam; “Unutursam Fısılda”nın soundtrack’inde Kenan Doğulu’nun eserini seslendirmekti. Heyecan vericiydi bana güvendiği için de çok çok teşekkür ederim tekrar.

Oyunculuğunuzu geliştirmek için nelerden beslenirsiniz?

Hayatın her alanından, her an...

Rahatlamak için İzmir’e giderim

Kendinizi rahatlatmak için nelere sığınırsınız?

Araba kullanmak birinci sırada. Müzik dinlemek, yürümek, meditasyon yapmak, İzmir’e gitmek

Aşk, hayatınızda nerede duruyor?

Aşk her yerde. Aşk olmalı, flört hiç bitmemeli. Sanırım büyük bir yerini kaplıyor hayatımın, çünkü bana göre bu aşk dediğimiz şey sadece insanoğluna duyulmuyor. Bu sebeple aşk hep benimle.

Hayal kurarken sınırlarınız var mı?

Hayal bu neden sınırım olsun ki? Beynim ve bildiklerim ancak sınır olabilir, ama imgelemim güçlüdür ve hayalde sınır tanımam.

Genç ve başaralı bir oyuncusunuz, 10 yıl sonra kendisini nerede görmeyi hayal ediyorsunuz?

Haberin Devamı

Buna asla cevap veremem. Ben daha bir dakika sonra nerede olacağımı, eğer hayattaysam bile hala yinede ne isteyeceğimi bilmiyorum ki... İnsanlık hali her an her şey olabilir, değişebilir, dönüşebilir.

"Keyif alacağımı düşündüğüm projelerde yer aldım hep."

Küba’yı görmeyi çok isterim

Doğayı ve gezmeyi çok sevdiğiniz biliniyor? Bir gezi rotası oluşturdunuz mu kafanızda? En çok nereyi görmek istersiniz?

Öyle çok gezdim ki ayıptır söylemesi... Küçükken annemlerle şimdi ben tek başıma yada sevdiklerimle Türkiye’yi bitirmeme az kaldı. Ara ara yurt dışı, fakat şimdi başka rotalarım var yani bu ara en çok Küba ya da komple bir Avrupa ama trenle falan. Kısmet.