Gazete Vatan Logo

Instagram videolarınızın kaç defa izlendiğini görebileceksiniz

Instagram videolarınızın kaç defa izlendiğini görebileceksiniz

Sosyal medyanın en büyük artısı her zaman “ölçülebilir” olması olmuştur. Bu nedenle diğer mecralardan öne çıkabiliyor. Tam da bu yüzden Instagram’da şimdiye kadar bir eksik olan videoların izlenme sayısı artık veri olarak içerik sahiplerine gösterilmeye başlandı.

Geçtiğimiz günlerde birden fazla hesap yönetebilme özelliğini ve 60 saniyelik video reklam özelliğini duyuran instagram yeniliklere hız kesmeden devam ediyor. Paylaştığınız video içeriklerinin kaç defa izlendiği bilgisi artık videoların altında görüntülenebilecek. Böylece videoyu gören kişilerin, eğer çok kişi izlemişse izleme ve paylaşma ihtimali de artmış olacak.

Video alanında aynı ayda 2. büyük yenilik olması Instagram ekibinin videolara ne kadar önem verdiğinin ve gelecekte bizi daha farklı yeniliklerin de beklediğinin göstergesi.
Videonun izlenme sayısı, toplam beğeni sayısının olduğu alana geliyor ve “play” ikonu ile gösteriliyor. Bu sayıya tıkladığınız zaman açılan pencerede de toplam beğeni sayısı ve beğenen kişilerin isimleri görüntülenebiliyor.
Bu rakamlar markaların hesapları için her ne kadar önemli olsa da instagram’ın bir “istatistik” sayfasına sahip olması artık kaçınılmaz. Bakalım bu sayfa ne zaman gelecek.
Kaynak: Sosyalmedya.co

Haberin Devamı