Gazete Vatan Logo

İnstagram Threads APK nedir?

Fotograf ve video paylaşım platformu olan Instagram yeni uygulaması Threads’ı tanıttı. 2012 yılından beri Facebook bünyesinde bulunan Instagram’ın son gözdesi Threads uygulaması oldu. İnstagram Threads apk nedir? Nasıl kullanılır? Ne işe yarar?

İnstagram Threads APK nedir?

Instagram yeni uygulaması Threads’ı tanıttı. 2012 yılından beri Facebook bünyesinde bulunan Instagram’ın son gözdesi Threads uygulaması oldu. Peki, İnstagram Threads apk nedir? Nasıl kullanılır? Ne işe yarar?

İnstagram Threads APK nedir?

İnstagram’ın yeni sohbet uygulaması Threads, kullanıcıların durumlarını ve yer bildirimlerini paylaşmalarını sağlayan bir uygulama.

Threads APK ne işe yarayacak?

Threads uygulaması, Instagram'daki yakın arkadaşlarla gerçek zamanda yer bildirimi, anlık durum paylaşımı, telefonun pil durumu, mesaj, fotoğraf ve video mesajları paylaşmalarına izin verecek.

Uygulama kullanıcılar ve yakın arkadaşlar arasında sürekli ve otomatik güncelleme yapabilmelerine imkân verecek. Instagram’ın mesajlaşma özelliğine benzerlik gösteren, Threads uygulaması açtığınız an sizi bir kamera karşıladığı için çekilen fotoğraflar direkt olarak arkadaşlarınıza gönderilebilecek.

Uygulamayla Instagram arkadaşlarına direkt mesaj göndermek daha da kolaylaşıyor.

Instagram mesajlaşmalarından çok daha fazla kullanıcı çekmesi de beklenen uygulamasının, yakın arkadaşların yakın zamanda paylaştığı hikayelere de erişim imkânı veriyor.

Haberin Devamı

Direkt Snapchat’i hedef olarak aldığı belirtilen uygulama, İOS ve Android’ten indirilebilir.