Gazete Vatan Logo

İnşaat dünyası bir araya geldi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”ni düzenledi

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında olduğu “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirildi. Türk inşaat sektörünün 2015 yılı rotasının ele alındığı zirve, inşaat dünyasının devlerini bir araya getirdi.

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından düzenlenen ve sponsorları arasında Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin de bulunduğu “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi” İstanbul’da yapıldı.

İnşaat sektörünün en geniş platformu olarak gösterilen “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”, 4 Aralık 2014 Perşembe günü, İstanbul’da, The Grand Tarabya Hotel’de gerçekleştirildi. Zirveye, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce başta olmak üzere inşaat sektörünün önde gelen isimleri katıldı. Zirve açılışında yaptığı konuşmada Bakan Güllüce, inşaatta kaliteye dikkat çekerek, ”Kalite çok önem verdiğimiz bir konu ve ülkemizin de ciddi bir sorunu. İnşaatta kalite, malzemede kalite, işçilikte kalite, mevzuatta kalite... Her aşamada kalitenin insan hakkı olduğunun düşünülmesi lazım.” dedi.

Haberin Devamı

Ana teması ‘İş Birliği-Güç Birliği’ şeklinde belirlenen zirvede, Türkiye inşaat sektörünün 2015 yılı rotasına çizildi. Zirvede, Türkiye’nin inşaat pazarının büyümesi, sektörün kurum ve kuruluşları arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ve ihracata pozitif katkı sağlanması gibi konular gündeme alındı.

“6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”nde, müşavirler, müteahhitler, mimarlar ve malzeme üreticileri gibi inşaat sektörünün temellerini oluşturan gruplar, Türkiye’nin adını dünya inşaat sektöründe markalaştırmak amacıyla güç birliği yapmanın yollarını tartıştı.

Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorluk desteğiyle katkı sağladığı, inşaat sektörünün geleceğine ışık tutan zirve ile ‘Sektör güç birliği yapacak, Türkiye kazanacak’ mesajı geniş kitlelere duyuruldu.