Gazete Vatan Logo

İnovasyona 2 ödül

Turkcell, Global Telecoms Business tarafından düzenlenen Innovation Awards (İnovasyon Ödülleri) 2017’de iki ayrı projesiyle başarıyı yakaladı.

İnovasyona 2 ödül

TURKCELL, Global Telecoms Business tarafından düzenlenen Innovation Awards (İnovasyon Ödülleri) 2017’de iki ayrı projesiyle başarıyı yakaladı. Turkcell, Londra’da yapılan ödül töreniyle sonuçları açıklanan İnovasyon Ödülleri kapsamında, Günlük Optimizasyon ve Gerçek Zamanlı Aksiyon projeleriyle ‘Yazılım ve Servis İnovasyonu’ kategorisinde iki ayrı ödüle layık görüldü. Şirket geçen yıl aynı organizasyonda yine iki ödül almaya hak kazanmıştı.

GTB İnovasyon Ödülleri, 5 ana kategoride kurum ve kuruluşların inovatif projelerini değerlendiriyor. Kuruluşlarla çözüm ortaklarının birlikte başvurabildiği organizasyonun kategorileri; altyapı, yazılım ve uygulama, kurumsal servis, müşteri servisi ve toptan servis olarak sıralanıyor.

Turkcell Kurumsal İletişim Direktörü Engin Gedik, “Turkcell olarak sektördeki öncü konumumuz bize geleceği şekillendiren, inovatif çözümleri hayata geçirerek müşterilerimizin hayatlarına değer katma sorumluluğunu veriyor. Günlük Optimizasyon ve Gerçek Zamanlı Aksiyon, bu bilinçle gerçekleşen projeler. Müşterimize sunduğumuz hizmet kalitesini üst seviyeye yükselten bu iki çalışmanın ödülle taçlandırılması bizim için gurur kaynağı” diye konuştu.

Haberin Devamı