Gazete Vatan Logo

İnönü Üniversitesi Sözleşmeli 101 personel alacak! Başvuru şartları neler? Başvuru tarihleri ne zaman? KPSS şartı var mı?

Malatya İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Hemşire ve sağlık teknikeri alacak olan üniversite, hangi şartlarda alım yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? KPSS şartı var mı? İşte detaylar…

İnönü Üniversitesi Sözleşmeli 101 personel alacak! Başvuru şartları neler? Başvuru tarihleri ne zaman? KPSS şartı var mı?

Malatya İnönü Üniversitesi sözleşmeli olarak hemşire ve sağlık teknikeri alacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda 101 personel alacak olan üniversite, hangi şartlarda alım yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? KPSS şartı var mı? İşte konuyla ilgili detaylar…

KPSS ŞARTI VAR MI?

İlanda belirtilen şartları sağlayan adaylar 2018 KPSS (B) gurubu puan sıralaması esas alınmak kaydıyla yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın alınacaktır. Sıralamaya girenlerin 1(bir) katı kadar yedek kadro belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

ADAYLARDA ARANAN KOŞULLAR NELER?

1. 657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

4. 657 Sayılı Kanun’un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonuna ilişkin yataklı tedavi kurumlarında 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak. (Bu durum memuriyete girişte tam teşekküllü hastanelerden alınacak raporla tespit olunur.)

Haberin Devamı

5. Nüfus cüzdanı fotokopisi

6. KPSS Sonuç Belgesi (Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır)

7. Adli Sicil Kaydı

Başvurular personelilan.inonu.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONUÇLANACAK?

Yerleştirme sonuçları son başvuru tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde www. inonu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. İlan tebligat mahiyetinde olup, başvurusu kabul edilip kazanan ve kazanamayan adaylar kurum web sitesinde duyurulacaktır.