Gazete Vatan Logo

İnistanbul'da kampanya

Ödüllü İnistanbul projesinde beklenen büyük daireler avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı!

İş GYO ve Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen İnistanbul Lokal’in satış tarihi yoğun talep üzerine planlanandan 6 ay öneçekilmişti.“En İyi Mimari Tasarım” ödülüne sahip olan projede şimdi de 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açıldı.
İş GYO ve Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen, gördüğü yoğun ilgi ve hızlı satışıyla dikkat çeken İnistanbulGala’nın ardından, İnistanbul Lokal de konut alıcılarından talep görüyor. “En İyi Mimari Tasarım” ödülüne layık görülen projede büyük dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açıldı.
Mimari tasarımını Perkins+Will’in üstlendiği, şehrin her yerine kolayca ulaşılmasını sağlayan metro ve alternatif yollar, keyifle vakit geçirilebilecek geniş yeşil alanlar ve dünyada tek olan foldhome konseptine sahip olan İnistanbul, büyük kent yaşamına örnek teşkil ediyor.
Ailenin her üyesine hitap eden sosyal olanaklar
İnistanbulLokal’defitness salonu, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash kortu, çocuk oyun alanı, teras alanı, yürüyüş yolları, yüzme havuzu gibi aileler, gençler, çocuklar için sunulan sosyal olanakların yanı sıra kapalı otoparkve güvenlikde bulunuyor. Dünyada bir ilk olan foldhome konseptiyle yaşam alanları daha da genişleyen ev sahipleri, bunların dışında ayrıca dilediklerinde kullanabilecekleri kişisel gelişim stüdyosu, davet,müzik, misafir, sinema, playstation, toplantı, eğlence, parti ve kareoke odalarından da faydalanabilecekler.
Metro istasyonunu yalnızca 100 metre
Merkezi konumu sahip daireleriyle İnistanbul,Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünün karşısında, Davutpaşa metro istasyonuna 100 m, Yenikapı Hızlı feribot iskelesine 7 dakika,Marmaray’a 3,2 kilometre, Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 5 kilometre, TEM karayoluna 7 kilometre, Ataköy’e 7 kilometre ve Zincirlikuyu’ya 8 kilometre mesafede bulunuyor.
“En İyi Mimari Tasarım” ödüne layık görülen İnistanbul'da ev sahibi olmak isteyenler 2+1'lere 5.000 TL, 3+1'lere 7.500 TL, 4+1'lere 10.000 TL peşinatla, üstelik %0,79 faiz oranıyla sahip olabiliyor. İnistanbul’da 48 ay vade farksız ödeme seçeneği de bulunuyor.

Haberin Devamı