Gazete Vatan Logo

İngiltere'nin önde gelen dil okulları artık online!

Endaca Online Eğitim Sistemi ile bulunduğunuz yerden hem İngilizcenizi geliştirebilir, hem de British Council onaylı sertifika almaya hak kazanabilirsiniz.

İngiltere'nin önde gelen dil okulları artık online!

İş dünyasında olduğu kadar sosyal yaşamda da global bir dil haline gelen İngilizceyi öğrenmek artık çok daha kolay. EndlessAbroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı tarafından geliştirilen Endaca Online Eğitim Sistemi ile yurtdışında eğitim almaya vakti veya bütçesi olmayan öğrenciler de kolaylıkla İngilizce öğrenebilecek.

Londra merkezli “Oxford International College” bünyesinde bulunan PrincesCollege ve GoldersGreen Dil Okulları Grubu ile yapılan çözüm ortaklığı sayesinde öğrenciler aldıkları online eğitim sonrasında British Council onaylı uluslararası dil eğitimi sertifikası almaya hak kazanacak.

Kolejlerde İngilizce derslerinin yerini Endaca alıyor

Türkiye’de birçok kolejde İngilizce derslerinin yerini alan Endaca, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uyumlu olarak ilerliyor. Bu sayede Türkiye’de birçok kolej İngilizce derslerini Endaca ile verebiliyor ve öğrencilerine bir de sertifika alma imkânı sağlıyor.

Eğitimleri ana dili İngilizce olan eğitmenler gerçekleştiriyor

İngilizce öğrenmenin modern, hızlı ve pratik yolu olan Endaca’da, online olarak gerçekleştirilen eğitimler ana dili İngilizce olan eğitmenlertarafından veriliyor.Dünyanın birçok ülkesinden öğrencinin tercihi olan Endaca, her hafta organize edilen konuşma sınıfları ve sinema kulüpleri ile de pratik yapma imkânını üst düzeye çıkarıyor. Erken kayıtlarda yüzde 20 indirim imkânı sunulan eğitimler, çocuklarına erken yaşta İngilizce eğitimi vermek isteyen aileler tarafından sıkça tercih ediliyor.

Haberin Devamı

1 haftadan,52 haftaya kadar eğitim olanağısunan Endaca, eğitimlerini tamamlayan öğrencilerine, bitirdikleri seviyeye ait British Council onaylı uluslararası dil eğitimi sertifikası veriyor.