Gazete Vatan Logo

İngiltere’den Mardin’e estetiğe geldi!

İngiltere’de yaşayan 68 yaşındaki Patricia Francis Williams, Mardin Kızıltepe’de ameliyat olan arkadaşının önerisiyle aynı hastanede yüz gençleştirme estetiği yaptırdı.

İngiltere’den Mardin’e estetiğe geldi!

İngiltere’de yaşayan Patricia Francis Williams, Mardin’in Kızıltepe Devlet Hastanesinde estetik ameliyatı oldu. Avrupa Birliği Turizmin Geliştirilmesi Projesi”nde ekip lideri olarak görev yapan Michael Jay, bir süre önce geldiği Kızıltepe’de sırtından ameliyat oldu.

Jay’in önerisi üzerine arkadaşı Patricia Francis Williams (68) da ilçeye gelerek yüz gençleştirme estetiği yaptırdı. Williams Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Dr. Nihal Uzun Çelebi tarafından gözün alt ve üst kapağına operasyon yapıldığını belirterek, “Mardin’deki bu hastaneyle ilgili söyleyebileceğim tek şey mükemmel olduğudur” dedi. Jay ise hastanede sunulan hizmetin Avrupa’daki sağlık kuruluşlarıyla eş değer olduğunu dile getirdi. Estetik Cerrahı Çelebi de, “Kızıltepe’de plastik cerrahi ile ilgili çok sayıda ameliyat yapıyoruz. Mardin’de ilk kez böyle yabancı hastayla karşılaştım. İngilizce bildiğim için zorlanmadım” dedi.