Gazete Vatan Logo

İngilizce eğitimi için Beşiktaş'ta yeni şube

Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi İstanbul’da da milyonlarca insan kaliteli bir İngilizce eğitimi almak istiyor. İngilizce eğitimini doğru bir şekilde tamamlamak hem iş açısından hem de eğitim açısından önemi her geçen gün artıyor.

En prestijli üniversitelerde okumak istiyor ve de yurtdışında eğitim hayalleriniz varsa eğer İngilizceyi iyi bir şekilde öğrenmek size büyük bir avantaj sağlayacaktır. Seyahat etmek sizin için daha kolay bir hale gelecektir. İngilizce bilmek istihdam şansınızı da artıracak ve de daha yüksek maaşlı bir iş bulmanıza yardımcı olacaktır. Başka kültürler, gelenekler öğrenmenize de çok büyük katkı sağlamaktadır. Ancak doğru taktikler ile yabancı dil öğrenmek mümkündür.


Yabancı dil eğitiminde öne çıkan kurumlardan Alpha Innovative Coaching Solutions yeni şubesini Beşiktaş’ta açtı
Alpha ICS'de en fazla 8 kişilik gruplara Dil Koçluğu modeli uygulanıyor. Gramer ve kitaplara ağırlık verilen sistem yerine, Dil Koçluğu her yaştan öğrenciyi gerçek hayatta, yurt dışı seyahatlerinde, iş hayatlarında, günlük rutinlerinde işe yarayacak doğal bir dili bol pratikle ve yaşayarak öğretmeyi esas alıyor. Alpha Innovative Coaching Solutions yeni şubesinde ihtiyaca yönelik İngilizce eğitimi için yeni öğrencilerini bekliyor.

Haberin Devamı