Gazete Vatan Logo
Futbol İncek’te satışlar hızlandı ‘kardeş’ proje geliştirdi

İncek’te satışlar hızlandı ‘kardeş’ proje geliştirdi

Sinpaş GYO Genel Müdürü Gacemer, Ankara’daki İncek Life ile satış dinamiklerini değiştirdiklerini, bölgeyi boş bırakmamak için kardeş projeyi satışa çıkardıklarını söyledi

Sinpaş GYO, Ankara’da geliştirdiği ilk projesi olan İncek Life’ın bölge dinamiklerine göre hızlı satmasının ardından, İncek Blue’nun satışlarına başladı. 90 milyon lira ciro beklenen tek kulelik projede 225 konut olacak. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “İncek Life ile Ankara İncek’teki ilk büyük konut projesi yatırımını hayata geçirdik. Ankara’nın alışkın olmadığı ve hızlı bir performansla sattık. Projedeki 548 konuttan 40’a yakın evimiz kaldı. Ağustos ayında projeyi teslim edeceğiz. Ankara’yı boş bırakmak istemedik ve hemen yanındaki kardeş projeyi satışa çıkardık” dedi.

İncek, gözde oldu

İstanbul’da bundan yıllar önce Çekmeköy-Ümraniye, ardından Sancaktepe ve Atakent’te oluşturdukları yaşam değerini İncek’te de oluşturduklarını vurgulayan Gacemer, “Sinpaş projelerinin yeşil ve suyu zengin kullanan peyzaj yaklaşımı Ankaralılarca çok beğenildi. Ankara’da da büyük konut projeleri yapılıyordu ancak bunların üretim hızı bizi şaşırtıyordu. Bir proje çıktığında 7-8 yıl satışta oluyordu. Firmalar bunu olağan karşılanıyordu. İncek’e 2 yıl önce girdiğimizde kimse yoktu. Bugün orada toplam 5 bin 600 konutluk 15 proje yapılıyor” diye konuştu.

Yeni projeler geliyor

Seba Gacemer, İncek Life projesinin 350 milyon, İncek Blue projesinin ise 90 milyon TL ciro hedefi olduğunu belirterek, Sinpaş GYO olarak 2014 için 1 milyar lira ciro hedeflerinin olduğunu söyledi. Bu yıl satışa çıkacakları yeni projeler hakkında da bilgi veren Gacemer, şunları söyledi: “Sancaktepe’de Ege Boyu’ndan sonra yeni bir projeye çıkacağız. Aydos Ormanı’nın kenarında bir proje hazırlıyoruz. Eylül ayı gibi satışa sunacağız. Projede 1.000 civarında konut bulunacak. Bununla birlikte Bomonti projesini satışa çıkaracağız. Merkezde bir rezidans projesini farklı bir yorumla Eylül ayında görücüye çıkartacağız. Çankaya Oran’da Ankara’nın merkezi noktasında içinde rezidans olan özel bir proje olacak. Bununla birlikte Ankara’da bir projemiz daha olacak.”

% 10 lansman indirimi var

İNCEK Blue’da 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin yanı sıra net 150 metrekarelik 2+1 dubleks suitler de yer alıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim avantajının da sağlandığı projede daireler yüzde 20 peşinat; Ocak 2015, 2016, 2017 ve 2018’de yüzde 8’lik 4 ara ödeme ve kalan yüzde 48’lik bölüm için de 60 ay eşit taksit imkanlarıyla satışa sunuluyor. Fiyatlar 273 bin lira ile 590 bin lira arasında değişiyor.

5 ayda 596 konut sattı

GENEL Müdür Seba Gacemer, Sinpaş GYO’nun yılın ilk 5 ayındaki performansıyla ilgili şunları söyledi: “2014’te geçen yıla oranla satışlarımızda yaklaşık iki katı bir büyüme elde ettik. Bugün itibariyle 596 adet satış yaptık ve 305 milyon lira ciroya ulaştık. 2013 yılının aynı döneminde 295 adet satış yapıp 152 milyon liralık bir satış cirosu elde etmiştik. Bu yukarı doğru çıkışı, önümüzdeki aylarda da sürdürmek için çalışıyoruz. Ekiplerimizle birlikte 1 milyar liralık ciro gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yılda 1.800 - 1.900 aralığında konut satmayı hedefliyoruz.”

Haberin Devamı