Gazete Vatan Logo

İnce Saz konseri geliyor

İnce Saz konseri 40 kişilik yaylı çalıgılar orkestrası 3 Mart’ta Tim Show Center’da

Orkestra düzenlemeleri Cengiz Onural tarafından yapılan 40 kişilik İncesaz Yaylı Çalgılar Orkestrası eşliğinde solistler Dilek Türkan ve Bora Ebeoğlu'nun seslendireceği, şarkılardan tangolara, operetten türküye unutulmaz müziklerin ve görkemli bir koreografiyle bu müziklere renk ve hareket katacak dansçıların yer aldığı muhteşem konser, 3 Mart'ta Tim'de.

İncesaz bugüne kadar Melihat Gülses, Cengiz Özkan, Oya-Bora ikilisi, Aşkın Nur Yengi, SezenAksu, Leman Sam, Zuhal Olcay gibi pek çok ünlü solistle birlikte çalışmıştır.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Bursa Devlet Senfoni Orkestrası, Eskişehir Devlet Senfoni Orkestrası, Macar Radyo Senfoni Orkestrası gibi senfoni orkestralarıyla birlikte konserler vermiştir.

Yurt içinde Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmit, İzmir, Konya,Mersin, Trabzon'da , yurtdışında ise Almanya, Avusturya, İsviçre, İsveç ve Yunanistan'daunutulmaz konserler vererek seyircileri kendisine hayran bırakmıştır.

Haberin Devamı