Gazete Vatan Logo
Magazin İnadına Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

İnadına Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Fox TV'nin sevilen dizisi İnadına Aşk son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Defne ve Yalın'ın atışmasında heyecan yine doruktaydı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İnadına Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İnadına Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Fox TV'nin sevilen dizisi İnadına Aşk son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Defne ve Yalın'ın atışmasında heyecan yine doruktaydı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İnadına Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

İNADINA AŞK BÖLÜM FRAGMANI

Erkekler inatçı, kadınlar inatçı,aşk hepsinden inatçı...

Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı, Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav’ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk, her yaştan gencin gözdesi olacak.

İnadına Aşk; içinde aşk, sevgi, nefret ve Oyun dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar.

Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne’nin maço ağabeyi Çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar’ın Yalın’ın kız kardeşi Yeşim’e aşık olmasıyla kopacaktır!

Haberin Devamı