Gazete Vatan Logo

İnadına Aşk final yapacak

İnadına Aşk final yapacak

Geçtiğimiz yıl reyting rekortmeni diziler arasında olan ancak bu yıl bir türlü aynı reytingleri yakalayamayan İnadına Aşk dizisi için yayından kaldırılma kararı verildi. Peki; İnadına Aşk neden yayından kaldırılıyor? Fox Tv’de büyük ümitlerle yayınlanmaya başlanan İnadına Aşk dizi Çarşamba gününe geçtikten sonra reytingleri düşüşe geçti.

Sözcü'de yer alan habere göre, dizinin yapımcısı ve yönetmeni olan Osman Sınav, İnadına Aşk’ın konusunun evlendikten sonra tadı olmadığını ve konunun zirvede bırakılması gerektiğine inandığını söyledi. Bu nedenle Osman Sınav, dizinin bitirilmesi gerektiğini ve final yapılarak yayından kaldırılacağını açıkladı.

Başrollerini Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Eren Vurdem, Nilay Duru, Cem Belevi, Aras Aydın, Elvin Levinler, Taner Rumeli, Yeşim Dalgıçer, Bilge Şen ve Selim Gürata gibi isimlerin paylaştığı yapım ekranlara veda etme kararı aldı.

Yaz aylarında yayın hayatına başlayan dizinin günü kısa bir süre önce değişmiş, ancak reytingler daha da kötüye gitmeye başlamıştı. İnadına Aşk dizisinin 2 hafta sonra yayından kaldırılacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Diziye son katılan 2 oyuncunun hikayesi de önümüzdeki bölümlerde bitirilecek ve dizi final bölümüyle ekrana gelecek.