Gazete Vatan Logo
Magazin İnadına Aşk 32. bölüm fragmanında Yalın Defne'yi almaya kararlı-izle

İnadına Aşk 32. bölüm fragmanında Yalın Defne'yi almaya kararlı-izle

Fox Tv ekranının sevilen romantik komedisi İnadına Aşk 32. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan İnadına Aşk 32. bölüm fragmanında Yalın Defne'den vazgeçmiyor. İnadına Aşk 32. bölüm fragmanı ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. İnadına Aşk 32. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

İnadına Aşk 32. bölüm fragmanında Yalın Defne'yi almaya kararlı-izle

Türkiye'nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav'ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle merakla beklenen İnadına Aşk 32. bölüm fragmanları ve yeni gelişmeler haberimizde...

Sürprizlerle dolu romantik komedi dizisi İnadına Aşk 32. yeni bölüm fragmanı ile izleyiciyi ekrana kilitledi.. Açelya Topoğlu, Can Yaman, Nilay Duru ve Eren Vurdem gibi genç ve dinamik isimlerin kadrosunda yer aldığı İnadına Aşk yepyeni bölümleriyle yeni gününde ekrana gelmeye hazırlanıyor.

İNADINA AŞK 32. BÖLÜM ÖZETİ

Abisinin inadı yüzünden çok kızan Defne, Toprak'a isyan eder ve özgür olduğunu, istediği adamla evlenebileceğini söyler. Toprak da bunun üzerine, Defne'ye özgür seçimini yapmasını söyler. Ya sevdiği adam, ya ailesi. Defne tam sevdiği adamı seçecekken, Yalın engeller. Sevdiği kadının seçim yapmasına izin vermeyecektir, onun için ailesini de kazanacaktır. Yalın Toprak'a Defne'den vazgeçmediğini göstermek için akla hayale gelmeyecek yollara başvururken, Toprak da damat adayını sınamaya başlar.

Haberin Devamı

Ama bu ilginç sınav, Leyla ile arasında beklenmedik sonuçlara yol açacaktır. Deniz ve Damla ise olmayan bebeklerinin Aras ailesinde oluşturduğu coşkuyla uğraşırlarken bir de başlarına Damla'nın annesi çıkar. İşte şimdi işler çok fena karışacaktır. Bu arada Barutçu Apartmanı'nda tadilat biter ve Yeşim'le Çınar yeni evlerine çıkarlar.

Nihayet yalnız kalabilmişlerdir ve romantik planları vardır. Acaba bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecekler midir? Polat ise Nehir'i bir türlü aklından çıkaramaz ve entrikacı yengesi Yeşim'in desteğiyle harekete geçmeye karar verir. Tabii Polat'ın harekete geçmesi demek ortalığın karışması demektir.İnadına Aşk Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Defne ve Yalın babanne'nin hastalığı yüzünden evlendiklerini söyleyememişlerdir ama Toprak onların evlenme kararına bile çok sinirlenmiştir. O yüzden Defne'yi odaya kilitler ve Yalın'ı unutuncaya kadar orada kalacağını buyurur. Ama Barutçu ve Aras ailelerinin genç tayfasının Toprak'a pabuç bırakmaya hiç niyetleri yoktur.

Haberin Devamı

Yeşim'in hazırladığı çok detaylı bir hareket planı sayesinde, aile büyüklerinin bu evlilik fikrine alıştırılmasına ve Yalın'ın karısı Defne'yi ailesinden istemesine karar verilir. Harekat planı teorikte çok iyi düşünülmüştür ama pratikte işleyecek midir? Yeşim'in tek tek görevlendirdiği aşk çetesi üyelerimiz görevlerini ellerine yüzlerine bulaştırmadan yerine getirmeyi başarabilecek midir? Yoksa her şey arap saçına mı dönecektir? İnadına Aşk Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

İNADINA AŞK FİNAL YAPACAK

Geçtiğimiz yıl reyting rekortmeni diziler arasında olan ancak bu yıl bir türlü aynı reytingleri yakalayamayan İnadına Aşk dizisi için yayından kaldırılma kararı verildi. Peki; İnadına Aşk neden yayından kaldırılıyor? Fox Tv’de büyük ümitlerle yayınlanmaya başlanan İnadına Aşk dizi Çarşamba gününe geçtikten sonra reytingleri düşüşe geçti.

Sözcü'de yer alan habere göre, dizinin yapımcısı ve yönetmeni olan Osman Sınav, İnadına Aşk’ın konusunun evlendikten sonra tadı olmadığını ve konunun zirvede bırakılması gerektiğine inandığını söyledi. Bu nedenle Osman Sınav, dizinin bitirilmesi gerektiğini ve final yapılarak yayından kaldırılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Başrollerini Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Eren Vurdem, Nilay Duru, Cem Belevi, Aras Aydın, Elvin Levinler, Taner Rumeli, Yeşim Dalgıçer, Bilge Şen ve Selim Gürata gibi isimlerin paylaştığı yapım ekranlara veda etme kararı aldı.

Yaz aylarında yayın hayatına başlayan dizinin günü kısa bir süre önce değişmiş, ancak reytingler daha da kötüye gitmeye başlamıştı. İnadına Aşk dizisinin 2 hafta sonra yayından kaldırılacağı söyleniyor.

Diziye son katılan 2 oyuncunun hikayesi de önümüzdeki bölümlerde bitirilecek ve dizi final bölümüyle ekrana gelecek.