Gazete Vatan Logo
Magazin İnadına Aşk 10.bölümde şok sahne-izle

İnadına Aşk 10.bölümde şok sahne-izle

Fox Tv'nin sevilen dizi İnadına Aşk 10.bölümde heyecan doruktaydı. İnadına Aşk 10.bölümünde izleyiciyi gerilim dozu yüksek sahneler yer aldı. İnadına Aşk 10.bölüm ve detayları haberimizde.

İnadına Aşk 10.bölümde şok sahne-izle

İnadına Aşk 10.bölümde neler yaşandı?

Leyla son saniyede Yalın'ı, Toprak'ın elinden kurtarır ama bunun için başvurduğu yol, her ikisini de sarsar. Babaannenin ve Doruk'un onları birleştirmek için oynadığı oyunlar da bu sarsıntının üstüne eklenince ikisinin de dünyası şaşar.

İNADINA AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yeşim Çınar'la ilişkilerini dedesine anlatır ve Çınar, Arasların evine yemeğe davet edilir. Ancak o gün Yeşim ve Çınar Toprak yüzünden çok büyük bir kavga ederler. Çınar Yeşim'e verdiği ayrılmama sözünü tutabilecek midir? Deniz ve Ezgi, arkadaş olarak iyi bir çift olmuşlardır. Ezgi, Deniz'in göründüğünden çok daha fazla bir adam olduğunu keşfetmeye başlar. Yalın ve Defne ise aşklarının en güzel, en tatlı günlerini yaşamaktadırlar. Plaza kalasının içinden şahane bir sevgili çıkmıştır. Ama Defne'nin abi korkusu, bu ilişkinin ciddi bir sınava girmesine yol açar. Defne bu sınavı atlatabilecek midir?

İNADINA AŞK 10.BÖLÜM FRAGMANINI İZLE!

GENEL HİKAYE

BİLGİKÜNYE Erkekler inatçı, kadınlar inatçı,aşk hepsinden inatçı.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı, Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav’ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk, her yaştan gencin gözdesi olacak.

İnadına Aşk; içinde aşk, sevgi, nefret ve oyun dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar.

Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne’nin maço ağabeyi Çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar’ın Yalın’ın kız kardeşi Yeşim’e aşık olmasıyla kopacaktır!