Gazete Vatan Logo

İlkbahar trendi çiçekler

Kıyafetlerden, aksesuarlara, çantadan ayakkabılara kadar irili ufaklı çiçek desenleriyle sokaklar renklenecek ve etrafımız floral desenli kıyafetler ile dolup taşacak

İlkbahar trendi çiçekler

Bu yıl kadınlar aynada kendini floral yani çiçek desenlerle aklınıza gelecek tüm detaylarda boğulmuş durumda görecekler. Büyük küçük birçok çiçek desenlerinin tasarlandığı kıyafetlerin şık tasarımlarını layıkıyla taşımak elbette çok önemli. Vücut tipinize göre giyim tarzınızı oluşturmanın çok önem kazandığı günümüzde floral desenli kıyafetleri de doğru kombinlerle ve hatlarla giymek sizi giyiminizle bir adım öne çıkartacaktır. Zayıf ve kısa boylu olanlara önerim büyük desenlerden oluşan çiçeklerden tasarlanmış tüm kıyafetlerden uzak durmaları olacaktır. Zayıf ve kısa boylular ise küçük çiçek desenli elbise veya uzun maksi etekleri tercih etmeli. Büyük basenlere sahip olanlar da pantolon veya eteklerde çiçek desenli tasarımlar yerine düz renk altlar çiçekli üstler tercih etmeli.

Kadınların, her ilkbahar yaz sezonunda ilk tercihleri arasında yer alan floral desen, canlılığı ve enerjisi ile kombinlerinizi ve stilinizi renklendirmekte oldukça başarılı desenlerden biri. Moda sektöründe hemen hemen her tasarımcının ilkbahar yaz sezonu koleksiyonlarında en az bir model de olsa, floral desen tasarımlı parçaları sunduklarına yıllardır şahit oluyoruz. Bu sezon da durum değişmeyerek, floral desenli modeller trend olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Her detay çiçek açıyor

Küçük desenlisinden iri desenlisine, farklı renklerde ve boyutlarda floral desenli tasarımları bulabilmek ve tarzınıza uygulamak mümkün. Bu modeller, tek parça olarak kullanılabileceği gibi kombinlerinizi de tamamlayabilir. Etek, elbise, pantolon, tulum, bluz, gömlek, blazer, bomber ceket, şort, mayo ve bikini, çanta, ayakkabı, takı ve aksesuar kısacası modaya dair her bir detayda, floral desen izlerine rastlayabilirsiniz. Floral desenli etek modelleri, mini, midi ve maxi boy farketmeden, doğal ve canlı bir stil çizmede bahar ve yaz aylarının ilk tercihleri olabilir. Floral desen eteklerinizi sade renkli diğer parçalar ile kombinleyerek eteğinizin yıldız parçanız olmasını sağlayabilirsiniz.

A kesim etekler revaçta

Şu aralar bu trendin uygulandığı en popüler kıyafet A kesim etekler. Özellikle de beyaz ya da siyah gibi ana renkler üzerine uygulanmış floral desenler eteklerimizi süslüyor. Böyle bir durumda eteğiniz yeteri kadar ön planda olduğundan, üzerinize eteğinizin içindeki renklerden bir tane seçerek tek renk bir gömlek yada kış için kazak giymeniz yetecektir.

Haberin Devamı

Davetler için elbiseler ideal

Floral desenli elbise modelleri formları ve tasarımları ile rahatlığı beraberinde getiriyor. Tek parça ile bu trendi takip edebilirsiniz. Şifon ya da saten kumaş elbiseleriniz davetlerde size eşlik etmek için oldukça ideal. Özellikle sokak stillerinde öne çıkan, siyah üzerine işlenmiş çiçek ve doğa desenleri kışın soğuk ve karamsar havasına inat sizi renklendirecektir...

Şık ve asil olmak için pantolon giyin

Daha ciddi ve zarif bir stil sergilemek isteyenler, floral desen pantolonları kesinlikle tercih etmeliler. Bu tarz pantolonlar, şık ve asil tasarımları ile iş hayatında da rahatlıkla tercih edilebilir.

Ayakkabı tercihinde özgürsünüz

Haberin Devamı

Floral desenlerdeki ayakkabı seçiminde hiçbir parçada olmadığınız kadar özgürsünüz. İçindeki herhangi bir renkten esinlenebilirsiniz ya da ten rengi bir topuklu ayakkabı ile sadece kıyafetinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Mevsim ayrımı kalktı

Kışın soğuğunu yaşarken yazdan kalma görüntüler gibi gelebilir ama artık moda içerisinde kış ve yaz ayrımı neredeyse kalmadı. Belki kumaşı daha kalın seçerek ya da alacağınız trençkotu floral desenli seçerek kendi havanızda baharı yaşayabilirsiniz.

Kışınızı da renklendirin

Kış bana siyahı çağrıştırıyor diyenlere de moda içerisinde çözümler bitmiyor elbette. Kışın pantolonunuzu floral desenlerden seçebilirsiniz ya da doğadan gelen bu desenlerle işlenmiş bir mont edinebilirsiniz. Unutmayın, sonuçta önemli olan sizin ne hissettiğiniz ve nasıl giydiğiniz oluyor.

Sofistike aksesuar tasarımlarını seçin

Çiçek desenli aksesuarlar, sanki üzerinizde bir çiçek demeti taşıyor hissini yaratacak sizlere. Şık ve sofistike duran bu parçalardan, sezon geçmeden almayı unutmayın. Saçlara da bahar geldi desek yalan olmaz. Özellikle gelin adaylarının bu sezon saç modellerini seçerken çiçekleri kullanmaları kaçınılmaz gibi. Bu saç modellerini seçen kişiler hem masum, hem de fresh bir görünüme sahip olacaktır.

Haberin Devamı