Gazete Vatan Logo

İlk yemek defilesi...

Türkiye'deki ilk yemek defilesinde podyumdan birbirinden ilginç yemekler geçti

İlk yemek defilesi...

İstanbul'un dikkat çekici otel ve rezidansları arasında yer alan Le Meridien İstanbul Etiler'de, önceki akşam Türkiye'nin ilk yemek defilesi düzenlendi.

Otelin dördüncü katında bulunan La Torre Restoran'ın, 'Tabaktaki Sanat' adıyla düzenlediği defilenin amacını Şef Tarkan Özdemir şöyle anlattı: “Amacımız Le Meridien’in mutfağa olan bakış açısını tabaklara yansıtarak misafirlerimizin damak tadını renklendirmekti. Bu yeni menü, bilindik tatlar ve yerel lezzetlerin yıkılıp, günümüz teknikleriyle harmanlanarak tekrar inşa edilmesi sonucu ortaya çıktı.”

YİYECEĞİ ETİN AĞIRLIĞINI BİLENE İNDİRİM
Otel konuklarının yanı sıra, vale hizmetiyle kent sakinlerine de hizmet veren restoranın kapalı bölümü 200, havuz başındaki açık terası ise 200 kişiyi ağırlayabiliyor.

Restoranda farklı günlerde özel menüler de bulunuyor. Her pazar Karadeniz, Van gibi yöresel kahvaltılar; her perşembe Asya mutfağı; her cuma 'Sizce Kaç Gram' başlığıyla akşam yemekleri sunuluyor. Yiyeceği etin ağırlığını doğru tahmin eden misafirlerinin hesabında indirim yapıyor.













Haberin Devamı