Gazete Vatan Logo

İlk solo projesine İzmirli oyuncularla klip

Dört X Dört grubunun solisti Deniz Tuzcuoğlu’nun uzun süredir üzerinde çalıştığı ilk solo single çalışması "Kader İzmir’den Yana", TMC etiketiyle iTunes’da yayında.

İlk solo projesine İzmirli oyuncularla klip

Söz ve müziği Deniz Tuzcuoğlu’na, düzenlemesi Deniz Tuzcuoğlu ve Alp Tiner’e ait "Kader İzmir’den Yana" şarkısı, eski halinden gittikçe uzaklaşan İstanbul’a bir sitem. Parçanın, İzmirli oyuncular Burak Altay, 'Kırgın Çiçekler' dizisiyle tanınan Birgen Engin ve Zeynep Kumral’ın rol aldığı video klibi, Cenk Han Alkaya yönetmenliğinde, 5 kişilik ekiple 2 günde tamamlandı. "Kader İzmir’den Yana", 13 Ocak Cuma günü tüm dijital platformlarda olacak.

Stüdyo 101’de kaydedilen parçada bas gitar Burhan Azemi, gitarlar Alp Tiner, davul Ozan Demir, cura Kırıka grubundan Salih Nazım Peker, klarnet Hüseyin Dağlar tarafından çalındı. Parçanın kayıt ve mix’i Timuçin Aksüer’e, mastering’i ise Tanju Eren’e ait. Deniz Tuzcuoğlu’nun fotoğrafları ise Levent Üregenç imzalı.

Tuzcuoğlu, ilk solo single çalışması "Kader İzmir’den Yana" ile başladığı solo projesine, arka arkaya çıkaracağı single’larla devam edecek. (Cadde)