Gazete Vatan Logo

İlk adım onlardan geldi! AKK'yi kaldırıyorlar

Turkcell, BTK’nın 2016 yılında yayınladığı düzenlemeye uygun olarak 1 Ocak 2019 itibariyle AKK’lı tekliflerde olan tüm sabit internet müşterilerinde şartsız, koşulsuz, AKK’yi kaldırıyor.

İlk adım onlardan geldi! AKK'yi kaldırıyorlar

Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell, ülkemizin dijitalleşme hedeflerine ulaşmasını sağlayacak olan internet otobanlarındaki limitleri kaldırıyor ve böylece 1 Ocak itibariyle, hizmet verdiği iki milyondan fazla ev ve iş yerinde AKK uygulaması sona eriyor.

Turkcell, BTK’nın 2016 yılında yayınladığı düzenlemeye uygun olarak 1 Ocak 2019 itibariyle AKK (Adil Kullanım Kotası)’lı tekliflerde olan tüm sabit internet müşterilerinde şartsız, koşulsuz, AKK’yi kaldırıyor.

Turkcell, dijitalleşen dünyada ülkemizin internete ve bilgiye erişimini kısıtlayan AKK (AKN) uygulamasının kaldırılmasını destekliyor ve alt yapısından aldığı güvenle iki milyondan fazla ev ve işyerinde, kavram karmaşası yaratmadan limitsiz internet veriyor.

Yeni dönemde Turkcell; tüm kurumsal ve bireysel fiber ve DSL kullanıcılarını ek paket-hediye gibi kafa karıştırıcı önerilerle uğraştırmadan gerçek limitsiz kullanıma taşıyor olacak. 1 Ocak itibarıyla tüm Turkcell kullanıcıları hızları hiç düşmeden internete bağlanmaya devam edecek. Bunun için; bir sözleşme ya da dilekçe söz konusu olmayacak.

Haberin Devamı

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, AKK'sız yeni döneme geçiş öncesi müşterilerine kafa karışıklığı yaratmadan ve formalite yaşatmadan gerçek limitsiz internet kullanımı yaşatacaklarını belirterek, "Dijital altyapı ve teknoloji sağlayıcısı olma vizyonuyla Türkiye'nin dijital ekosistemini güçlendirmek ve çeşitlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
Türkiye'nin geleceği ve menfaatleri için dijital dönüşümün kaçınılmaz olduğunu hep birlikte görüyoruz. Dijital dönüşümün ve dijitalleşen dünyanın havası suyu da hiç şüphesiz ki internet bağlantı hizmetleri diyebiliriz.
Biz Turkcell olarak 1 Ocak itibariyle Turkcell'li iki milyondan fazla ev ve işyerinde, dijital ekosistemde diledikleri gibi yaşayabilmeleri için daha önce de sonuna kadar desteklediğimizi belirttiğimiz AKK'sız internet kullanımını başlatıyoruz. Mevcutta, AKK'li tekliflerde bulunan müşterilerimizi ek paket, ek fiyat, hediye gibi kavram karmaşasına sokmadan net bir şekilde AKK'sız internet dünyasına geçiriyoruz" dedi.

Haberin Devamı