Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi İlişki Durumu Karışık son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Can geçirdiği sinir krizi sonucu hastanede yatan Elif’le daha da yakından ilgilenmeye başladı ve Murat'a tavır aldı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi İlişki Durumu Karışık son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Can geçirdiği sinir krizi sonucu hastanede yatan Elif’le daha da yakından ilgilenmeye başladı ve Murat'a tavır aldı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK BÖLÜM FRAGMANI

Can geçirdiği sinir krizi sonucu hastanede yatan Elif’le daha da yakından ilgilenmeye başlar ve bu durumdan sorumlu tuttuğu Murat’a karşı tavır alır. İki arkadaşın arası ilk defa açılır. Elif ise Murat’ı tamamen unutmak için yine Can’dan destek alacaktır.

Ayşegül çok istemese de bir kez daha Mediha’yla karşı karşıya gelir ve İsmail’in yardımlarıyla durumu idare etmeye çalışır. Yavaş yavaş Elif’i kıskanmaya başlayan Ayşegül, Can’ın kalbine giden yolun midesinden geçtiğini düşünerek ona bir sürpriz hazırlar ama yine işler planladığı gibi gitmez.

Bu sırada, Ayşegül’ün yazdıklarını okuyan Murat, kıza yazarlık konusunda bazı ilginç ipuçları öğretecektir. Bu sayede Ayşegül de Murat’ı daha yakından tanıma fırsatı bulur. Tekrar sıfırı tüketen Efe ve Ece ise çaresizdir.

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İlişki Durumu Karışık son bölümünde her şeyi yoluna koyduklarını düşünen Ayşegül ve Can Tekin'i yeni bir sürpriz bekliyor. Eğlenceli dizinin bu bölümünde Ayşegül ve Can evliliklerini daha inandırıcı hale getirmek için birbirlerini daha iyi tanımaya karar verdiler ve çocukluklarına indiler. Ayşegül, Tekin Ailesi'ne akşam yemeğine gider ve gelin olarak ilk ciddi sınavını verdi.

Elif yurtdışına gitme planlarından Murat'a bahsetti ve beklemediği bir tepki aldı. Murat'la işler istediği gibi gitmeyince Elif'i teselli etmek yine Can'a kalacaktı. İlişki Durumu Karışık 4. bölümünde, kendi işlerini kurmaya karar veren Ece ve Efe'nin Can'a sürpriz bir teklifleri vardı. Bütün bunlar yaşanırken, Can ve Ayşegül arasındaki evcilik oyununda gerçekle rol yavaş yavaş birbirine karışmaktaydı