Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık 9.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

İlişki Durumu Karışık 9.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Cumartesi akşamlarının reyting rekoru kıran dizisi İlişki Durumu Karışık 9.Bölüm fragmanı yayınladı. Çok sevilen dizi İlişki Durumu Karışık 9.Bölüm fragmanı yine çok konuşuldu. İlişki Durumu Karışık 9.bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

İlişki Durumu Karışık 9.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

İlişki Durumu Karışık 8. bölümde Murat her şeyi öğrenci ve Ayşegül'e aşkını ilan ettikten sonra İlişki Durumu Karışık 9. bölümde neler olacağı merak konusu. Show TV’nin sevilen yaz dizisi İlişki Durumu Karışık'ta bu hafta nenler olacak?

“İlişki Durumu: Karışık”ın sekizinci bölümünde; Murat’ın Can ve Ayşegül’ün evliliğinin sahte olduğunu nereden öğrendiğini görürüz. Can ve Ayşegül bu bilgiyi inkar ederler ve Murat’ın şüphelerini gidermek için onu akşam yemeğine çağırırlar. Ayşegül bu özel davette yapacağı yemekler için Mediha’dan yardım alacaktır. Gelin-kayınvalide ilk kez birlikte mutfağa girerler. Ortaya çıkan sonuç en çok İsmail’i şaşırtacaktır. Murat’ı davet ettikleri akşam yemeği boyunca Can ve Ayşegül Murat’a birbirlerine olan sevgilerini ispat etmeye çalışır ve istem dışı komik anlar yaşarlar. Can’ın yalanlarıyla işler çığırından çıkar ve Murat’ı ikna etmek için planlanan bu özel yemek beklenmedik bir şekilde sona erer.

İLİŞKİ DURUMU KARAŞIK 9.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Show TV’nin her hafta ilgiyle izlenen yaz dizisi “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.