Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık 8.bölüm fragmanı yayınladı-izle

İlişki Durumu Karışık 8.bölüm fragmanı yayınladı-izle

“İlişki Durumu: Karışık”ın 8.bölüm fragmanı yayınlandı. İlişki Durumu Karışık 8. bölümünde ekran başındakileri, yine büyük sürprizler bekliyor. İlişki Durumu Karışık'ta Ayşegül hamile mi? İşte İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı ve detayları...

İlişki Durumu Karışık 8.bölüm fragmanı yayınladı-izle

İLİŞKİ DURUMU KARAŞIK 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İlişki Durumu Karışık yeni bölümünde; Murat'ın hisleri ve itirafları hakkında şoke olan Ayşegül, durumdan Can Tekin'i de haberdar etmeye karar verir. Çünkü öğrendikleri aklını karıştırmaya yetmiştir! Ece ve Efe'den sonra Murat'ın da gerçekleri bildiğini öğrenen Can ile Ayşegül gerçeklerin ortaya çıkmasını engelleyebilecek midir? İlişki Durumu Karışık 8. bölümünde; durumu öğrenen Can, evlilik yalanlarının ortaya çıkmasından çok Murat'ın aşk itirafına takılır. Bu kez kıskançlık krizlerine giren isim Ayşegül değil, Can Tekin olacaktır. Öyle ki, Murat'ı kıskanan Can Tekin, Ayşegül'ü bir hayli mutlu edecek bir itirafta bulunur.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 8.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İlişki Durumu Karışık, yeni bölümüyle Cumartesi saat 20:00'de Show TV'de.

Show TV’nin yaz ekranına damgasını vuran projelerden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.