Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

İlişki Durumu Karışık 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Show TV'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen İlişki Durumu Karışık yeni bölümü 1 Ağustos Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Nefes kesen sahneleriyle büyük ilgi gören İlişki Durumu Karışık için heyecan dorukta...

İlişki Durumu Karışık 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Ekranların renkli yaz dizisi İlişki Durumu Karışık yeni bölümü ile bu hafta 1 Ağustos Cumartesi akşamı ekrana gelecek. İzleyicilerini yine ekran başına kilitleyecek olan İlişki Durumu Karışık'ın 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Ayşegül, büyük bir sürprizle karşılaşıyor... İşte İlişki Durumu Karışık 5.bölüm fragmanı ve detayları...

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 5.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Show TV ekranlarının en renkli dizilerinden İlişki Durumu Karışık 4. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Ünlü televizyon yıldızı Can Tekin ve arkadaşlarından aldığı darbeyle hayatı bir anda değişen Ayşegül'ün yollarının kesişme hikayesini ele alan İlişki Durumu Karışık son bölümünde yine birbirinden eğlenceli anlar yaşandı. Ayşegül ve Can Tekin birbirlerini tanımaya çalışırken, kaynana Mediha gelininden kurtulmak için büyücülerden medet umdu ancak başarılı olamadı. Başrollerini Berk Oktay, Seren Şirince, Pamir Tekin ve Eda Ece'nin paylaştığı İlişki Durumu Karışık 4. bölümü 25 Temmuz Cumartesi akşamı Show Tv ekranlarına geldi.

Haberin Devamı

İlişki Durumu Karışık 4.bölüm özeti

İlişki Durumu Karışık son bölümünde her şeyi yoluna koyduklarını düşünen Ayşegül ve Can Tekin'i yeni bir sürpriz bekliyor. Eğlenceli dizinin bu bölümünde Ayşegül ve Can evliliklerini daha inandırıcı hale getirmek için birbirlerini daha iyi tanımaya karar verdiler ve çocukluklarına indiler. Ayşegül, Tekin Ailesi'ne akşam yemeğine gider ve gelin olarak ilk ciddi sınavını verdi. Elif yurtdışına gitme planlarından Murat'a bahsetti ve beklemediği bir tepki aldı. Murat'la işler istediği gibi gitmeyince Elif'i teselli etmek yine Can'a kalacaktı. İlişki Durumu Karışık 4. bölümünde, kendi işlerini kurmaya karar veren Ece ve Efe'nin Can'a sürpriz bir teklifleri vardı. Bütün bunlar yaşanırken, Can ve Ayşegül arasındaki evcilik oyununda gerçekle rol yavaş yavaş birbirine karışmaktaydı.

Dizinin Konusu

Show TV'nin yaz ekranına damgasını vuracak projelerden birisi olan "İlişki Durumu Karışık"; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak. Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan'ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

Haberin Devamı