Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık 39.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

İlişki Durumu Karışık 39.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan İlişki Durumu Karışık merakla bekleniyor. 39.bölüm fragmanı yayınlanan İlişki Durumu Karışık'ta beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. İşte tüm detaylarıyla İlişki Durumu Karışık...

İlişki Durumu Karışık 39.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

İlişki Durumu Karışık izleyicileri ekrana kilitmlemeye devam ediyor. Başrollerini Seren Şirince ve Berk Oktay'ın paylaştığı dizi İlişki Durumu Karışık büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Şimdi soluksuz izlenen İlişki Durumu Karışık son yayınlanan fragmanı ve detaylarına göz atalım...

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 39.BÖLÜM FRAGMANI

“İlişki Durumu: Karışık”ın 39. bölümünde; Ayşegül’ün yeni taşındığı mahalleye yıkım kararı alınmıştır. Ayşegül tam her şeye baştan başlarken gelen bu haberle kara kara ne yapacağını düşünmeye başlar.

Ayşegül’ün ‘seni artık sevmiyorum’ sözüyle yıkılan Can sonunda kendini çeker ve uzaklaşır.

Şimdi gönül alma sırası Ayşegül’e gelmiştir.
Elif Can’la ilgili son çabasının da başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından kendisiyle ilgili çok önemli bir karar alır ve bunu bir tek Murat’la paylaşır.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK GENEL BİLGİ

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor!!

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 38.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

Yapım: MF Yapım-Faruk Bayhan

Yönetmen: Bülent İşbilen

Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt