Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık 38.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

İlişki Durumu Karışık 38.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşan İlişki Durumu Karışık 38.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicileri ekrana kilitleyen İlişki Durumu Karışık şok olaylara sahne olacak. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve İlişki Durumu Karışık son yayınlanan fragmanı...

İlişki Durumu Karışık 38.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Başrollerinde Berk Oktay ve Seren Şirince gibi isimleri barındıran İlişki Durumu Karışık yine bomba gibi bir bölümle geliyor. Peki bu hafta İlişki Durumu Karışık dizisinde neler yaşanacak. Fazlasıyla merak edilen İlişki Durumu Karışık fragmanı ve özeti haberimizde...

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 38.BÖLÜM FRAGMANI

Hem Can’ın hem de Ayşegül’ün hayatında yeni bir sayfa açılmıştır. Kapı komşusu olan ikilimiz mahalle hayatına ayak uydurmaya çalışır. Can bir yandan mahalleden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül’le yakınlaşmak için çabalarken, Ayşegül de Can’a rağmen yeni hayatına devam etmeye çalışır.

Ayşegül’ün çalıştığı köftecide işler iyi gitmemektedir. Köftecinin sahibi Hakkı Amca’nın borçlarını duyan Ayşegül, ona yardımcı olacağını umduğu bir fikir geliştirir ama olaylar beklediği gibi gelişmez. Ayşegül’ün evine yerleşen Elif’se her türlü zorluğa rağmen o evde kalmaya kararlıdır. Mediha ise İsmail’le Nebahat’ın arasını ‘kendince’ düzeltmenin yollarını arar.Ayşegül ve Can'ın hayatında yeni bir sayfa açılıyor!

Haberin Devamı

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor!!

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

Yapım: MF Yapım-Faruk Bayhan
Yönetmen: Bülent İşbilen
Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt