Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

İlişki Durumu Karışık 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Show Tv'nin sevilen romantik komedisi İlişki Durumu Karışık 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek İlişki Durumu Karışık 22. bölüm'de Can Ayşegül'den kopamıyor. İlişki Durumu Karışık 22. bölüm ile sizi çok eğlendirecek Romantik komedi İlişki Durumu Karışık 22. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

İlişki Durumu Karışık 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat) ve Eda Ece (Elif) rol alıyor.

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 22. BÖLÜM ÖZETİ

“İlişki Durumu: Karışık”ın 22. bölümünde; Davetiyeyle Ayşegül'ün karşısına çıkan Elif, Can'ın sabrını büsbütün zorlar. Elif zafer sarhoşluğuyla düğün hazırlıklarını hızlandırır. Ayşegül ise yaşananlarla kendine has yöntemlerle baş etmeye çalışır. Ayşegül Handan'ın kendisine sunduğu iş yaşamına adım atarken, içine düşeceği curcunadan habersizdir.

Evde yaşanan bir talihsizlik sonucu imdadına koşan ise Murat'tan başkası değildir. Murat'ın bu yardımı Can'ı sıra dışı bir plan kurmaya iter. Düğün hazırlıkları Mediha ve İsmail'in arasını açar. Fakat ikili, paylaşamayacakları kıymetli bir şeyin varlığını fark eder. Bu uğurda amansız bir mücadeleye girişirler. Öte yanda Murat şahit olduğu bir konuşma sonrası büyük bir seçimin eşiğine gelir. Vicdanı ve aşkı arasına salıncak kuran Murat vereceği kararla, herkesin hayatını kökünden değiştirecektir.

Haberin Devamı

“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ayşegül ve Can'ın karşısına çıkan davetsiz misafir bütün dengeleri değiştirir. Verilmesi gereken ciddi bir kararın eşiğine gelirler. İkili bebeğin varlığıyla renkli maceralara sürüklenirken, Elif en tehlikeli kozunu kullanmaya karar verir. Mediha, Tahsin’in boşanma davası açtığını öğrenir.

Yedi şiddetinde sallanan Mediha depresyona girer ve kendisine bunalımdan çıkmak için idol olarak Ayşegül’ü seçer. Mediha’nın Ayşegül’ün etrafında olmasının ucu ise Can’a değer ve her şey bir anda arapsaçı olur. Ayşegül ve Can, İso’yu almak isteyen halayı araştırmak için kolları sıvarlar. Can, kadının kim olduğunu öğrenebilmek için “Mümtaz” rolüne bürünerek Ece’nin rahmetli babası rolünü oynar!

Haberin Devamı

Elif'in yarattığı gerilimin yankıları sürerken Murat Ayşegül'e destek olma çabasındadır. Handan'ın ise Ayşegül'le ilgili çok daha renkli planları vardır. Bebeğin varlığı Ayşegül ve Can'ı bir araya getirirken, verecekleri büyük kararın tehlikesinden habersizdirler!