Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık 14. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

İlişki Durumu Karışık 14. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

SHOW TV'nin sevilen dizisinde bu hafta heyecan dorukta. İlişki Durumu Karışık 14. bölüm fragmanında Can ve Ayşegül arasında duygusal anlar yaşanacak. Murat ve Ayşegül arasında yaşananlar Can'ın itirafına sebep olacak. İlişki Durumu Karışık 14. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

İlişki Durumu Karışık 14. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

İlişki Durumu Karışık”ın 14. bölümünde; Ayşegül, Murat’la Cannes’a gitmek üzere yola çıkmıştır. Ayşegül’ü kaybettiğini düşünen Can perişan bir haldeyken, yaşanan bir yanlış anlaşılma Can’ın aşkının öfkeye dönmesine sebep olur! Can öfkesine yenilip hayatının hatasını yapar!

Can yaşadıklarını balıkçıya anlatır. Balıkçının Can ve Ayşegül ikilisini bir araya getirip konuşmalarını sağlamak için muhteşem bir fikri vardır! Mediha, Tahsin’in kendisini aldattığından şüphelenir. İsmail ile kafa kafaya veren Mediha iz sürmeye başlar. Yanlış sürülen izin sonu büyük bir rezillikle biter! Can ve Ayşegül arasındaki buzlar erimeye başlar; ancak dile gelecek gerçekler Ayşegül’ün hayatında yepyeni bir sayfa açmaya yetecektir! Ayşegül, Can’ın elleri arasından kayıp gidecek midir?

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe) ve Özlem Öçalmaz (Ece) rol alıyor.

Haberin Devamı

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 14. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Can, oynayacağı filmin yapımcısının Murat, senaristinin Ayşegül olduğunu öğrenmiştir. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Can bu işten kurtulmanın yollarını ararken; Ayşegül, Murat’ın neden Can’ı filminde başrol olarak oynattığının cevabını almanın peşindedir.
Can ve Ayşegül arasındaki ipler gerilmişken beklenmeyen bir misafir bir anda tüm atmosferi değiştirir. Hırsız olayından sonra Ayşegül’e kötü davrandığı için Tahsin tarafından uyarılan Mediha, Ayşegül ile barış sağlama yollarına gider. Mediha’nın ‘sevgi dolu’ tavırları Ayşegül’ü büyük bir şaşkınlığa sürükler. Bu sırada eve gelen Elif, Ayşegül’ün sabrını zorlar ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Bütün bunlar yaşanırken, Murat Ayşegül’e sürpriz bir teklifte bulunur.