Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık 11.bölüm fragmanında yanlış tarif şoku-izle

İlişki Durumu Karışık 11.bölüm fragmanında yanlış tarif şoku-izle

Show Tv ekranlarının sevilen dizilerinden İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerini güldürdü. Merakla beklenen İlişki Durumu Karışık 11. bölümünde Ayşegül'ün yaptığı yanlış bitki çayı, ortalığı karıştıracak. İlişki durumu karışık 11.bölüm fragmanları ve detayları haberimizde.

İlişki Durumu Karışık 11.bölüm fragmanında yanlış tarif şoku-izle

İlişki Durumu Karışık 11.bölümde neler yaşanacak?

İlişki Durumu Karışık yeni bölümünde; Ayşegül, hissettiği fiziksel yorgunluğu azaltmak için internetten bakarak bir bitki çayı hazırlar. Ayşegül tarifi hazırlarken evde olan Can da bu içecekten tüketmek isteyince, ortalık karışır. Ayşegül'ün hastalık için internetten bakarak yaptığı bu bitki çayının amacı farklıdır. Araları bir dargın bir barışık olan Ayşegül ve Can, çeşitli bitkilerden oluşan bu içeceği tüketince, sıcak anlar yaşar. İlişki Durumu Karışık dizisinin renkli çifti, hissettikleri şeyin anormal olduğu hissine kapılınca, tarifi aldıkları siteye bakar ve büyük bir şok yaşar. Hazırladıkları tarif hasta olan kişiler için değil, balayında olan çiftlerin tükkettiği bir çaydır.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 11.BÖLÜM FRAGMAN-1 İZLE

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 11.BÖLÜM FRAGMAN-2 İZLE

İlişki Durumu Karışık 10.bölümde neler yaşandı?

Ayşegül’ün Murat’a yakınlaşmasıyla çılgına dönen Can büyük bir kıskançlık krizine girer. Ayşegül için adımlar atmaya başlar. Ancak işler sandığı kadar kolay olmayacaktır! Ayşegül’ün yazdığı senaryo çok beğenilir.

Haberin Devamı

Murat bu senaryoyu filme alacaktır. Mutluluktan havalara uçan Ayşegül bunu kutlar; ancak Can’a geç geleceğini söylemez! Oysa Can Ayşegül’e büyük bir sürpriz hazırlığındadır! Onca çaba boşa mı gidecektir? Ayşegül ve Mediha’ya gelen reklam teklifi herkesin ayağını yerden keser. Gelin kaynana aynı reklamda oynayınca ikilinin “star egosu” kabarır. Reklam çekimi içinden çıkılması zor bir hal alır! Elif ise Can’ın kendi yanına taşınmasını sağlamak için çeşitli yollar denemektedir.

Show TV’nin yaz ekranına damgasını vuran projelerden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

Haberin Devamı