Gazete Vatan Logo

İlişki Durumu Evli dizisi final yapıyor!

Show TV'nin romantik komedi dizisi İlişki Durumu Evli 4. bölümüyle ekranlarda olacak. İlişki Durumu Evli final mi yapacak? İlişki Durumu Evli'nin 4. bölümü son mu? Tüm bunların cevabı yazımızda...

İlişki Durumu Evli dizisi final yapıyor!

Show TV'de yayınlanan İlişki Durumu Evli dizisinin yeni bölümü Cumartesi günü ekranlarda olacak. İlişki Durumu Evli final yapıyor söylentileri doğru mu? İlişki Durumu Evli'nin 4. bölümü ne zaman yayınlanacak? İlişki Durumu Evli'nin finali ne zaman? gibi soruların cevaplarını yazımızda derledik.

Show TV'nin yeni dizisi olan İlişki Durumu Evli romantik komedi tarzındaydı. Komik sahneleriyle eğlendirse de beklenilen başarıyı yakalayamadı. Bu nedenle İlişki Durumu Evli 4. bölümü olan finalini 22 Ekim Cumartesi yapacak.

İLİŞKİ DURUMU EVLİ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Show TV’nin yeni dizisi İlişki Durumu Evli’den kötü haber geldi.

Show TV’nin yeni dizisi İlişki Durumu Evli bitti mi işte sürpriz karar
Show TV’nin yeni dizisi İlişki Durumu Evli‘den kötü haber geldi. Başrollerini Berk Oktay, Seren Şirince, Serenay Aktaş, Anıl İlter, Nurseli İdiz, Gülden Avşaroğlu, Cenan Çamyurdu, Sezai Altekin ve Ayşen Gruda’nın paylaştığı; yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini ise Gani Müjde’nin üstlendiği yapım, geçtiğimiz yaz ekranlara gelmeye başlayan ‘İlişki Durumu: Karışık’ın başarısını sağlayamayınca 4. bölümüyle final kararı aldı.
İlişki Durumu: Evli, final bölümüyle 22 Ekim Cumartesi 21.00’de Show TV’de!

Haberin Devamı