Gazete Vatan Logo

İlhan Şeşen hem filozof hem mafya babası!

Sanatçı İlhan Şeşen’in başrolünü Cem Özer, Uğur Uludağ ve Cem Uçan ile birlikte paylaştığı 'Tatlı Şeyler' filmi 23 Haziran’da sinemalarda olacak.

İlhan Şeşen hem filozof hem mafya babası!

Son dönemde sinemada canlandırdığı karakterler ile adından söz ettiren İlhan Şeşen, ilk kez bir mafya babasına hayat verecek. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde yeni solo albümü 'İstanbullu Şarkılar'ı sevenleriyle buluşturan Şeşen, haziran ayını hem albüm hem de film heyecanıyla geçirecek.

Filmin yönetmeni Uğur Uludağ, mafya babasına hayat veren Şeşen’i, tavırları ve konuşma tarzından dolayı 'Filozof Mafya Babası' olarak adlandırdı.

'Tatlı Şeyler' filminde; iki modacı arkadaş, defilelerine yetişme telaşıyla yola çıkarken arabalarında sevimli mi sevimli bir bebekle beraber para dolu bir çanta bulurlar. Bu andan itibaren yolculuğun seyri hem bebeğin ailesi hem de onları kovalayan mafya ile birlikte belalı bir şekilde değişecektir. Sürprizlerle dolu 'Tatlı Şeyler' filmi seyirciyi de komik, heyecanlı ve duygusal bir yol hikayesinin içine sürükler.

İstanbul’dan Dalyan’a uzanan yol hikayesi 'Tatlı Şeyler'; Cem Özer, Uğur Uludağ, Cem Uçan, Demet Şaşmaz, Toprak Sergen, Ece Üstündağ (Bebek), Demet Tuncer, Sevil Akı, Sami Levi, Yiğit Uçan ve Barış Ataş gibi geniş oyuncu kadrosu ile dikkati çekiyor.

Haberin Devamı