Gazete Vatan Logo
Magazin İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi!

İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi!

'Survivor 2017'de elenen Berna Öztürk ve Pınar Saka'dan İlhan Mansız hakkında çapıcı itiraflar. İki isim İlhan Mansız yüzünden mi elendi?

İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi!

'Survivor 2017'de elenen Berna Öztürk ve Pınar Saka, bir oyun sonrası takım arkadaşı İlhan Mansız ile teknede yaşadıkları tartışmayı canlı yayında anlattı.

TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Panorama' programına konuk olan Pınar Saka ve Berna Öztürk, elenmelerinde İlhan Mansız ile yaşadıkları tartışmanın etkili olup olmadığına dair konuştu.

"EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ"

Berna Öztürk, "Bireysel olarak iyi bir seri yakalamıştım, ama Sabiye'nin (Şengül) hakkını yememek için bu Oyunda 'ben dışarıda kalayım' diye düşündüm. Oyun İlhan Mansız'ın iddiasına göre güç oyunuydu. Takım direktörü olarak Sabriye'yi çıkarmak istedi. O gün zaten oynama niyetinde değildim. Diğer günlerde hissettiğim kadar emin de hissetmemiştim. Oynamamam hakkında bir şikayetim de olmadı. İlhan'ın iddia ettiği o çatlak ses oyuna kimin çıkmasıyla alakalı değildi. Elenmemde İlhan'ın etkisi olmasa da tartışmamız ekmeğine yağ sürdü" ifadelerini kullandı.

"BERNA'NIN YAZILMASINDA İLHAN ETKİLİ OLDU"

Pınar Saka ise "Oyun sırasında hiçbir soru işareti yoktu. Ağrım oldu, Berna'yla aramızda konuştuk. 'Sadece güç parkuru değil' dedim. İlhan Mansız o gün gereksiz yere yüklendi. O dönemde Şahika ile daha çok vakit geçiriyorlardı. İlhan, Şahika ile daha yakın olduğu için Berna'nın karşıtı bir pozisyonda duruyordu. Berna'nın elenmesinde etkili olduğunu kendisine de söyledim. Berna'nın isminin yazılmasını İlhan'ın yaptığını düşünüyorum. Ancak İlhan, öyle bir şey olmadığını söyledi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı