Gazete Vatan Logo

İlhan Mansız kimdir?

Survivor 2017 Ünlüler ve Gönüllüler takımı ile ekranlara gelmeye başladı. Survivor 2017'de eski ünlü futbolcu İlhan Mansız'ın da yer alması dikkat çekti. Peki İlhan Mansız kimdir? İlhan Mansız'ın kariyeri nasıl ilerledi?

İlhan Mansız kimdir?

İlhan Mansız başarılı futbol kariyerinin ardından Survivor 2017 Ünlüler takımında yerini aldı. Merakla performansı izlenen İlhan Mansız'ın neler yapacağı merak konusu oldu. İşte bir zamanlar oyunculuk da yapmış olan İlhan Mansız'ın hayatı...

İLHAN MANSIZ KİMDİR?

1975 Almanya doğumlu olan İlhan Mansız, spor hayatına futbol oynayarak başladı. Özellikle SV Lenzfried, FC Kempten ve FC Augsburg altyapılarında oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkat çeken Mansız, 1994-1995 yılları arasında Almanya’nın Köln takımına transfer oldu. Daha sonra tekrar Türkiye'ye gelen Mansız, sırasıyla pek çok takımda oynadı. (Gençlerbirliği, Kuşadasıspor, Samsunspor) Asıl 2001'de Beşiktaş'ta oynamaya başladığında ilgi toplayan Mansız, oldukça başarılı performanslar sergileyerek Milli Takım'a girdi. Beşiktaş takımından sonra Japon takımı Vissel Kobe, Hertha Berlin ve MKE Ankaragücü'nde de oynayan Mansız geçirdiği bir kaza sonucunda futbol hayatına veda etti. Show TV'de daha önce yayınlanmış olan Buzda Dans yarışmasında birinciliği elde eden Mansız, Doktorlar dizisinde de rol aldı.

Haberin Devamı