Gazete Vatan Logo
Magazin İkisi de suçlu!

İkisi de suçlu!

Eski futbolcu İbrahim Toraman ve eşi Eylem Toraman’ın yargılandıkları dava karara bağlandı. Hakim her ikisini de suçlu buldu

İkisi de suçlu!

Eski futbolcu İbrahim Toraman ve eşi Eylem Toraman’ın karşılıklı olarak birbirlerine vurup yaradıkları gerekçesiyle yargılandıkları dava karara bağlandı. İbrahim Toraman 7 bin 500 lira, eşi Eylem Toraman da 5 bin 250 lira adli para cezasına mahkum edildi. Sabıkasız oluşu gerekçesi ile İbrahim Toraman’ın cezasına ilişkin hükmün açıklanması geriye bırakılırken, sabıkalı oluşu gerekçesi ile Eylem Toraman’a bu hüküm uygulanmadı.

Ayda 89 bin TL kazanıyorum

Avukatlarıyla mahkeme salonunda hazır bulunan taraflar karşılıklı suçlamaları sürdürdü. İbrahim Toraman “Eylem avukat olduğu için olayı dilediği gibi kurgulayarak aramızdaki derdest boşanma davasında menfaat elde etmeye çalışmaktadır” dedi. Eylem Toroman bu sözlere “Ben Almanya’da avukatlık yapıyorum. Aylık 20 bin Euro (89 bin TL) kendisinin parasına ihtiyacım yok” diye karşılık verdi.

Bilincimi kaybettim

Eylem Toraman, “Kucağımda çocuğum varken beni darp etti. Kafama ve vücuduma aldığım darbelerin etkisi ile bayıldım, bilincimi kaybettim” diyerek eşine boşanma davası açmıştı. Toraman, iddiayı reddetmişti “Asıl saldırıya uğrayan benim” demişti.

Haberin Devamı