Gazete Vatan Logo
Magazin İkinci erkek güzeliymiş!

İkinci erkek güzeliymiş!

Süreyya Yalçın'ın dünyaevine girdiği Önder Bekensir, 1995'te "Mr. Turkey"de ikinci olmuştu

Süreyya Yalçın'ın ikinci eşi Önder Bekensir, 1995'te Karahan Çantay'ın birinci olduğu "Mr. Turkey" yarışmasında ikinci oldu. Ancak Bekensir'in mankenliği kısa sürdü. Üniversite eğitimi için ABD'ye gitti, Miami'de Mint Lounge adlı restoranda çalıştı. Bekensir, Türkiye'ye döndüğünde ise kimyasal tuz üzerine faaliyet gösteren aile şirketlerinde çalışmak yerine organizasyon işlerine girdi.

Aile şirketinin ortağı
Bekensir'in aşk defteri de hayli kabarık. Derin Mermerci, Helin Avşar, Tanyeli gibi isimlerle adı anılan Bekensir, Süreyya Yalçın'la da Miami'de tanıştıklarını belirtiyor. Eşini 6-7 senedir tanıdğını söyleyen Bekensir, "Düğün masraflarının hepsini ben karşıladım. Bunların faturası da ben de. Bizim kimyasal tuz üzerine aile şirketimiz var. Bu aile şirketinin ortağıyım. Yazıldığı gibi Süreyya'nın babasının parası peşinde değilim" dedi.

Evlilik sözleşmesi yaptı
Önder Bekensir'in Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında yer alan Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın'la para için evlendiği dedikoduları kulaktan kulağa dolaşıyor. Ancak Bekensir, Yalçın'la dünya evine girmeden önce evlilik sözleşmesi yaptığını açıkladı ve ekledi: "Başkası olsa ben de 'Süreyya ile para için evlendi' derdim ama benim öyle bir sorunum yok, evlilik sözleşmesi yaptık. Çok başarılı bir iş adamının senelerce kazandığı bir şeyi anlaşmaya bağlaması kadar doğal bir şey yok. Ben o sözleşmeyi önüme koyduklarında hiç bakmadan imzaladım."

Hamile sevgilisi vardı
Süreyya Yalçın ve Önder Bekensir evlilik kararı almış. İyi hoş da bir de 'geride kalanlar' var. Geride kalan o kişi, Önder Bekensir'in eski sevgilisi. 23 yaşında, İngilizce öğretmenliği yapan Amerikalı Courtney. Mavi gözlü Courtney, uzun bir süredir Bekensir'le beraberdi. Ve anlatılanlara göre taze bir hamileydi!

Önder Bekensir Miami'de çalışırken arkadaş olduğu Mickey Rourke, Fransa milli takımının oyuncularından Trezeguet gibi ünlülerle çekilmiş fotoğrafları da basına yansımıştı.

Haberin Devamı