Gazete Vatan Logo

İkinci el otomobil alma zamanı!

İkinci el otomobil alma zamanı!

Yozgat Galericiler Sitesi Başkanı Vedat Altınok, 2. el otomobil piyasasındaki hareketliliğin devam ettiğini belirterek, yaz tatili ve bayramlar dolayısıyla fiyatların daha da yükselebileceğinden dolayı otomobil almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Otomobil piyasasında 2. el piyasasının hareketli olduğunu vurgulayan Galericiler Sitesi Başkanı Vedat Altınok, “Son birkaç yıldır ikinci el otomobil piyasası oldukça hareketli. Havaların ısınması, vatandaşların gezmek için otomobile binmek istemesi işlerimizi hareketlendiriyor. Özellikle yaz tatili ve bayramlarla birlikte işlerde hareketlilik daha da artmaktadır. Şuanda fiyatlar çok uygun, talepler arttıkça fiyatlarda yükseleceği için otomobil almanın tam zamanı diyoruz.” dedi.

Avrupa araçlarının, yerli araçlara nazaran daha fazla tercih edildiğine değinen Altınok, "İlimizde yerli araçlardan daha fazla Avrupa araçlar tercih ediliyor. Yerli araca ise ilgi az oluyor. Yerli otomobillerden Fiat ve Renault grubunda biraz fiyatlarda yükselme oldu. Vatandaşlarımız, genelde Avrupa araçları almayı tercih ediyor. Sıfır araç fiyatlarının yüksek olması ikinci el otomobil almayı daha cazip hale getiriyor. Fiyatlar ise markası ve modeline göre değişiyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı