Gazete Vatan Logo
Magazin İki yeni oyun SALON perdesinde

İki yeni oyun SALON perdesinde

Oyun Salonu kapsamında National Theatre Live işbirliğiyle Londra’nın en önemli tiyatrolarında sergilenen ve Broadway’de kapalı gişe oynayan oyunların,yeni sezonda da Salon’da tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

İki yeni oyun SALON perdesinde

Gerçekleştirildiği ilk günden bu yana büyük ilgi gören Oyun Salonu kapsamında National Theatre Live işbirliğiyle Londra’nın en önemli tiyatrolarında sergilenen ve Broadway’de kapalı gişe oynayan oyunların, sahnelendiği salondaki en iyi koltuğun bakış açısından yapılan ve özenle kurgulanan kayıtları, yeni sezonda da Salon’da tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Amadeus, 27-28 Mart günü Salon’da olacak. Aktör Lucian Msamati, Peter Shaffer’in kült oyunu Amadeus’ta Salieri’i canlandırıyor. National Theatre’dan canlı olarak yayınlanan ve Southbank Senfoni Orkestrası’nın müzikleri eşliğinde sahnelenen Amadeus, genç, hırslı ve kesinlikle bir dahi olan Wolfgang Amadeus Mozart’ın müziğin başkenti Viyana’ya gelmesiyle gelişen olayları sahnede tasvir ediyor.

Ian McKellen ile Patrick Stewart’ın usta oyunculuğuyla No Man’s Land, Salon ekranında 3-10-11-17-24 Nisan tarihlerinde olacak. İngiliz tiyatrosunun usta oyuncuları Ian McKellen ile Patrick Stewart, Harold Pinter imzalı No Man’s Land’de yaşlanmakta olan iki yazar, Hirst ile Spooner olarak karşımızda. İkili bir yaz gecesi bir barda buluşup ardından da keyifli gecelerine Hirst’ün yakınlardaki malikânesinde devam eder ve sonrasında olaylar gelişir.

Haberin Devamı