Gazete Vatan Logo

İki Yalancı 2. bölümünde Serkan ile Duygu arasında romantik anlar!

İki Yalancı ilk bölümüyle çok sevildi ve yeni bölüm fragmanı da merak edilmeye başlandı. İki Yalancı 2. bölümünde Serkan ile Duygu'nun yaşadığı romantik dakikalar dikkat çekiyor. İşte İki Yalancı dizisinin heyecanla beklenen yeni bölüm tanıtımları...

İki Yalancı 2. bölümünde Serkan ile Duygu arasında romantik anlar!

İki Yalancı 2. yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. İzleyicilerini yine güldürmeye hazırlanan İki Yalancı dizisinin yeni bölümünde adada mahsur kalan Serkan ve Duygu arasında yaşananlar damga vuracak.

İKİ YALANCI 2. BÖLÜM FRAGMANI

Söyledikleri yalanı yaşamaya her gün daha da alışan Serkan ve Duygu, çıktıları tekne gezintisinde motorun bozulmasıyla adada mahsur kalırlar.

Geçirdikleri zaman boyunca birbiriyle iyice yakınlaşan ikili bu oyunu sürdüremeyeceklerini anlayıp gerçeği söylemek için buluşurlar. Fakat, ikisi de beklemedikleri bir şekilde yeni bir yalanın içinde kendilerini bulurlar.

İKİ YALANCI 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İKİ YALANCI 1. BÖLÜM ÖZETİ

İki yalan bir sevdaya dönüşürse ne olur?

Serkan ve Cenk çalıştıkları tamirhaneden kovulunca, Bodrum’a arkadaşları Naci’nin yanına giderler. Bodrum gecelerine eğlenmek için çıktıklarında Duygu ile tanışan Serkan; Cenk ve Naci’nin uydurduğu yalanlar sonucunda kendini bir iş adamı olarak tanıtır. Aynı zamanda Duygu da arkadaşı Burcu’nun söylediği yalanlara ortak olmak zorunda kalır. Kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler.

Haberin Devamı

İKİ YALANCI HİKAYESİ

Evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para uğruna terk edilen Serkan ve işinden atılıp evdeki baskıdan bunalan Duygu, birbirlerinden habersiz Bodrum’un yolunu tutarlar. Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler. Söyledikleri yalanlar ayaklarına dolanıp ayrılmak zorunda kalana kadar tozpembe olan bu aşk, imkânsız bir kara sevdaya dönüşüp Serkan ve Duygu’nun yollarını ayıracaktır. Ta ki, başka bir yerde başka yalanlarda karşılaşana dek…