Gazete Vatan Logo

İki Yabancı 16. bölümünde Kumud ile Saras barışacak mı?

İki Yabancı 16. bölümüyle bugün ekranlarda olacak. Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi İki Yabancı'da Guman istediğine ulaşamıyor. Peki Kumud ile Saras barışacak mı? tüm cevaplar bugün İki Yabancı'nın yeni bölümünde olacak.

İki Yabancı 16. bölümünde Kumud ile Saras barışacak mı?

Hint esintilerini yansıtan İki Yabancı'da bugün de heyecanlı olaylar bitmek bilmiyor. İki Yabancı'da Kumud ile Saras arasında neler yaşanacak? Merakla beklenen İki Yabancı bu akşam Kanal 7'de olacak.

İKİ YABANCI 16. BÖLÜM FRAGMANI

İKİ YABANCI 16. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

KUMUD VE SARAS’IN ARASI DÜZELİR

Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan hikâyesinin konu edildiği İki Yabancı’nın bu bölümünde Dugba’nın yardımıyla Vidya ve Nando’nun arası düzelir. Eski dostların arasını bozmaya gücü yetmeyen Guman hayal kırıklığına uğrar. Sıra Saras ve Kumud’un barışmasına gelir.

Guman’ın oyununa gelen Vidya ve Nando birbirlerine kırılsa da Dugba’nın konuşmaları ile yaptıkları hatanın farkına varır. Saras, Kumud ile arası bozuk olduğu için çok huzursuzdur. Kumud da Saras’tan farksızdır. Sanny ve Kumari’nin planı ile onların da arasındaki sorun çözülür. Saras annesi öldüğünden beri ilk defa kendini bu kadar mutlu hissettiğini itiraf eder. Bulduğu her fırsatta Kumud ile yakınlaşmaya çalışan Saras, Kumud’a ne kadar değer verdiğini söyler.

Haberin Devamı

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.