Gazete Vatan Logo

İki Yabancı 15. bölümünde Kumud ve Saras'ın yolları yeniden mi ayrılıyor?

İki Yabancı 15. bölümüyle bugün yayınlanacak. Kanal 7 ekranlarında izlenen İki Yabancı'da Kumud ve Saras arasındaki bir dargın ve bir barışık haller devam ediyor. Peki İki Yabancı'nın bugünki bölümünde neler yaşanacak?

İki Yabancı 15. bölümünde Kumud ve Saras'ın yolları yeniden mi ayrılıyor?

İki Yabancı'nın 15. bölümünde Kumud ile Saras yakınlaşırken Guman aralarını bozmak için uğraşır. Peki başarılı olablecek mi? Hint dizi severlerin vazgeçilmez gündüz kuşağı dizilerinden İki Yabancı her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

İKİ YABANCI 15. BÖLÜM FRAGMANI

İKİ YABANCI 15. BÖLÜM ÖZETİ

SARAS VE KUMUD’UN YOLLARI AYRILIR

Hindistan’ın dünyaca ünlü iki yıldızı Jennifer Winget ve Gautam Rode’un başrollerini paylaştığı İki Yabancı’da Saras ve Kumud’un yakınlaşmasının önüne geçmek isteyen Guman elinden geleni yapar. Bunun için önce iki dostun arasını bozmak için çabalar. Guman’ın planı işe yarar ve Vidya Nando’ya çok ağır sözler söyler.

Guman’ın Vidya’nın evini bilerek ipotek ettirdiğinden haberi olmayan Nando, Vidya’ya yardım etmek ister. Ona evin ipoteğini kaldırması için para teklif eder. Vidya bu teklife çok sinirlenir. Nando’nun kendisini aşağıladığını düşünür. Saras ise babasına haksızlık yapılmasına dayanamaz ve Vidya’ya çıkışır. Bunun üzerine tartışmaya Kumud da dâhil olur. Guman bir taşla iki kuş vurduğu için çok mutludur. Saras, Kumud ile tam yakınlaşmışken yaşanan tartışma ile yolları ayrılır.

Haberin Devamı

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.