Gazete Vatan Logo

İki Yabancı 14. bölümünde Kumud ile Saras arasında romantik anlar!

İki Yabancı 14. bölümüyle bugün Kanal 7 ekranlarında olacak. İki Yabancı'nın yeni bölümünde romantik sahneler yaşanıyor. Kumud daha fazla dayanamıyor ve Saras'a olan aşkını itiraf ediyor. Peki bundan sonra neler olacak? Hepsi İki Yabancı'da...

İki Yabancı 14. bölümünde Kumud ile Saras arasında romantik anlar!

Kanal 7'de ilgiyle izlenen dizi İki Yabancı'da Kumud ile Saras birbirlerine aşık olduğunu artık gizlemiyor. İki Yabancı'da çiftin mutlu olmalarını istemeyen bir kişi de var ve ne yapacağı merak ediliyor. İki Yabancı her gün Kanal 7 ekranlarında...

İKİ YABANCI 14. BÖLÜM FRAGMANI

İKİ YABANCI 14. BÖLÜM ÖZETİ

SARAS KUMUD’A AŞKINI İTİRAF EDER

Hindistan’ın dünyaca ünlü iki yıldızı Jennifer Winget ve Gautam Rode’un başrollerini paylaştığı İki Yabancı’da Saras ve Kumud birbirlerinden hoşlandıklarını itiraf eder. Saras, Kumud’un hayatına girdiğinden beri yaşadığı değişimi daha fazla gizleyemez. Ancak Saras ve Kumud’u adım adım izleyen biri vardır.

Saras başından beri Kumud’tan kaçsa da daha fazla direnemez. İlk gördüğü gün Kumud’tan etkilenen Saras sonunda aşkını itiraf eder. Saras’ın sevgisi ise karşılıksız değildir. Guman evlenmeden önce dansçı olduğu için kendisini aşağılayan Dugba’ya ders vermek ister. Bunun için Kumud’un rahat bir kız olduğunu iddia eder. Guman ne kadar uğraşsa da Kumud ve Saras’ın yakınlaşmasına engel olamaz. Ancak Guman ailesinin gözünde Kumud’u zor durumda bırakmak için plan yapmaktan geri kalmaz.

Haberin Devamı

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.