Gazete Vatan Logo

İki Yabancı 13. bölümünde Saras'ın babası ile arası düzelecek mi?

İki Yabancı 13. bölümüyle bugün Kanal 7 ekranlarında olacak. İki Yabancı'da bugün Kumud Saras ile babasının arasının düzelmesini sağlıyor. İki Yabancı'da bugün mutlu sahneler yaşanacak mı?

İki Yabancı 13. bölümünde Saras'ın babası ile arası düzelecek mi?

Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Hint dizisi İki Yabancı 13. bölümüyle de dikkatleri üzerine toplayacak. İki Yabancı'nın yeni bölümünde Kumud'un doğum günü kutlanıyor, Saras ise ona bir kez daha hayran kalıyor. İki Yabancı'da Kumud ve Saras arasında neler yaşanacak?

İKİ YABANCI 13. BÖLÜM FRAGMANI

İKİ YABANCI 13. BÖLÜM ÖZETİ

KUMUD SARAS VE BABASINI YAKINLAŞTIRIR

Hindistan’ın dünyaca ünlü iki yıldızı Jennifer Winget ve Gautam Rode’un başrollerini paylaştığı İki Yabancı’da Guman’ın ardından Saras’ın babası ve en yakın dostu Sanny de Hindistan’a gelir. Vidya, eski dostu ile tekrar bir araya gelmenin sevincini yaşar. Kumud’un doğum günü de bu sevinci iki katına çıkarır.

Guman’ın ardından babasının da gelmesi ile Saras’ın iyice huzuru kaçar. Ancak eski dostunun ziyareti ile Vidya çok mutlu olur. Kumud, Saras’ın içindeki korkuyu atması için ona yardım eder. Saras ise annesinin ölümünden sonra babasının ona karşı çok ilgisiz davrandığını anlatır. Kumud ise Saras’a babasına haksızlık yaptığını söyler. Uzun zamandan sonra Saras, Kumud sayesinde babasından çok güzel sözler duyar. Kumud’un doğum günü için büyük bir parti düzenlenir. Saras parti de Kumud’a hayran kalır. Duppa’ya gelen mektup ise ortalığı karıştırır.

Haberin Devamı