Gazete Vatan Logo

İki kişiyi mi vurmuşum hiç hatırlamıyorum

Eşini tabancayla öldürdüğü kayınvalidesini de yaraladığı iddia edilen zanlı "Olay gününe ilişkin hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi

İki kişiyi mi vurmuşum hiç hatırlamıyorum

İstanbul Avcılar’da 48 gün önce ailevi sorunlar yaşadığı 25 yaşındaki eşi Fatoş Mutlugüneş’i tabancayla öldürdüğü ve kayınvalidesi Sabiha Bayram’ı (55) da yaraladığı iddia edilen Tanju Mutlugüneş’in (27) ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi. Tutuklu olan Tanju Mutlugüneş’in ifadesinde “Olay gününe ilişkin hiçbir şey hatırlamıyorum” dediği de iddianameye yansıdı.

Taburcu edilen ve 6 Mart’ta ifadesi alınan Tanju Mutlugüneş, “Benim telefon bayiliğim vardır. Bitişik iş yerini de bayan kuaförü olarak eşimin talebi üzerine açmıştım. Ancak aradan geçen zaman içerisinde eşim işyerini açmamaya başladı. Kayınvalidem de sürekli aile işlerimize karışmaktaydı. Olay gününü ise hatırlamıyorum. Olayda kullandığım tabancamın ablamın eşi olan enişteme ait olduğu söyleniyor ama onu da hatırlamıyorum. Atılı suçlamalara söyleyeceğim herhangi bir şey yoktur. Çünkü bilmiyorum” dedi. Tanju Mutlugüneş tutuklandı. Soruşturma sonunda Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Tanju Mutlugüneş’in “Eşi kasten ağırlaştırılmış müebbet hapis, “Kayınvalideyi kasten silahla yaralamaktan’ 4 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istedi.

Haberin Devamı