Gazete Vatan Logo

İki kaza ağlattı

Burdur’da gerçekleşen kazada çift 1 yaşındaki ikiz bebekleriyle birlikte hayata veda ettiler. Konya’da gerçekleşen kazada ise nişanlı çift öldü geriye gelinlik kaldı

İki kaza ağlattı

Burdur’un Gölhisar Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde veteriner hekim olarak görev yapan Süleyman Özgür Mut’un (38) kullandığı otomobil, gece yarısı Gölhisar yakınlarında kontrolden çıkarak sulama kanalına uçtu. Kazada Süleyman Özgür Mut ile aynı araçta bulunan Altınyayla İlçesi’ne bağlı Kızılyaka İlkokulu’nda sınıf öğretmeni eşi Nurbanu Mut (37), 1 yaşındaki ikiz bebekleri Elif ve Uras olay yerinde hayatını kaybetti. Mut çiftinin memleketleri Isparta’nın Atabey İlçesi’nden Gölhisar’a döndükleri sırada kazanın meydana geldiği belirtildi. Ailenin cenazelerinin, işlemlerin ardından Atabey’de toprağa verileceği belirtildi.

Konya’da kontrolden çıkan otomobilin refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada, düğün hazırlığı yapan ve aynı bankada çalışan nişanlı çiften sürücü 29 yaşındaki İzzettin Öztürk ve 28 yaşındaki Sevim Ergüner yaşamını yitirdi. Kaza yerinde ise araçtan savrulan gelinlik dikkat çekti. Üniversite yıllarından itibaren tanıştıkları ve yaklaşık 1 yıldır nişanlı oldukları belirtilen çiftin düğün hazırlıkları yaptığı, ev kiraladıkları ve önümüzdeki Ramazan Bayramı’ndan sonra düğün yapacağı belirtildi. Otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırılan İzzettin Öztürk’ün cenazesinin, otopsinin ardından ailesine teslim edeceği ve memleketi Muğla’da defnedilmesinin beklenildiği bildirildi.

Haberin Devamı