Gazete Vatan Logo

İki kardeşini ve eşlerini öldürdü

Adana Ceyhan’da 3 katlı evde kardeşleriyle oturan Yusuf Albayrak, her ailenin su faturasını ayırmasını istedi. Ancak kabul etmeyen kardeşlerine orada, eşlerine tarlada kurşun yağdırdı...

İki kardeşini ve eşlerini öldürdü

ADANA’nın Ceyhan ilçesinde su faturası yüzünden cinnet geçiren Yusuf Albayrak, kurşun yağdırdığı 2 kardeşini ve eşlerini öldürüp, 9 yaşındaki yeğenini de ağır yaraladıktan sonra intihar etmek istedi. Emniyet Müdürü’nün ikna ettiği Albayrak gözaltına alındı.

9 yaşındaki yeğenini de yaraladı

Üzücü olay, dün saat 10.00 sıralarında ilçeye bağlı Dokuztekne Mahallesi’nde meydana geldi. Aynı avluda 3 katlı evde oturan kardeşleri Mustafa ve Ahmet Albayrak ile su faturası yüzünden tartışan Yusuf Albayrak, her katta oturanın ayrı su abonesi olmalarını istedi. Ancak kardeşleri buna karşı çıkınca tabancasını çekip, kurşun yağdırdı. Mustafa ve Ahmet Albayrak kardeşler olay yerinde ölürken, evden çıkan Yusuf Albayrak, öldürdüğü kardeşlerinin eşleri Gülsüm ve Teslime Albayrak’ı da çalıştıkları tarlaya giderek öldürdü. Tarlada annesinin yanında bulunan 9 yaşındaki Furkan Albayrak da açılan ateşte ağır yaralandı. İşlediği dört cinayetten sonra aynı tabanca ile intihar etmek isteyen Yusuf Albayrak, olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki Furkan Albayrak’ın tedavisi ise sürüyor. Ölen dört kişinin cesetleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haberin Devamı